Altrif Label

Over Altrif Label

De Specialist voor al uw Verpakkingsvragen

Al sinds 1983 is Altrif Label de specialist in de markt op het gebied van Etiketten en Labels. Met meer dan 30 jaar ervaring in de markt, en een rijke geschiedenis, proberen wij continue te blijven innoveren en onze kwaliteit te verbeteren. Als echt familiebedrijf behouden wij een flexibele en snelle manier van werken. Daarnaast zijn er nu meer dan 100 mensen werkzaam in verscheidenen disciplines en blijven wij continue groeien. Eveneens is per 2016 Altrif Label samengegaan met St-Luc Labels & Packaging en Microbox Packaging. Hiermee is de familie flink uitgebreid in personeel, capaciteit en productaanbod. Vanaf nu dus de one-stop-shop voor uw verpakkingsvragen.

Producten/Assortiment

Altrif Label is van origine een echte etikettendrukkerij. Bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten etiketten en labels. Doormiddel van verschillende druktechnieken (b.v. conventioneel & digitaal) kunnen wij zowel grote als kleine oplages produceren. Naast Enkellaags etiketten ligt onze kracht zeker ook in de verschillende soorten Meerlaags etiketten. Denk hierbij aan Duo-labels, Booklet Etiketten, Trio-Labels en Peel en Reseal oplossingen. Buiten etiketten is ons assortiment uitgebreid met onder andere: Flexibele verpakkingen (flowpacks, doypacks), folies (topseals), shrink- (krimp) sleeves en kartonnage. Altrif wil graag dé totaaloplosser worden in de verpakkingsmarkt.

Onze kracht

Flexibiliteit, Snelheid en Kwaliteit zijn onze kernwoorden. Wij willen een dynamische partner zijn voor al onze klanten die echt mee denkt. Heeft u dus een bepaalde behoefte of een snelle levering nodig? Vraag het ons en wij kijken graag met u mee naar een juiste oplossing.

Onze missie: “Blijven innoveren, optimaal serveren & ten allen tijden presteren, voor de multinational wereldwijd tot de bakker om de hoek”.

Certificering

Door de jaren heen hebben wij meerdere certificaten mogen ontvangen. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op. Altrif Label heeft onderstaande certificaten behaald:

ISO 9001 - Kwaliteit
ISO 14001 - Milieu
FSSC 22000 - Food Safety
FSC - Verantwoord Bosbeheer
RafCycle - Recycling

Branches

Met onze verschillende soorten etiketten en verpakkingen opereren wij in vele verschillende markten. Grote kans dat u onze producten al eens in de winkel heeft zien staan. Of het nu de Olie en Petrochemie sector is of de Voedingsmiddelen sector (voedselveilige etiketten bij ons geen probleem), wij hebben er een oplossing voor.

En hoe nu verder?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u verder.

Regio: 
Nederland
Contactgegevens: 
Gewenten 39, 4704 RE Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
0165 - 52 32 50

Producten

Textiel Etiket

Textiel Etiket

zelfklevende etiketten

zelfklevende etiketten

Banderol

Banderol