Groei zit in speciale folies'

Groei zit in speciale folies'

De converting- en foliebeurs ICE Europa plaatst dit jaar innovatie centraal met een ‘technology sector’. De beurs vindt plaats van 12 t/m 14 maart 2019 in München, Duitsland.

Nieuwe productie- en conversieprocessen maken de productie mogelijk van speciale folies met veelzijdige functies, waardoor een breed gebruik op verschillende gebieden mogelijk is. Digitalisering en de trend naar slimme producten en verpakkingsoplossingen zorgen voor een groeiende vraag naar speciale films. Deze worden op verschillende gebieden gebruikt, zoals medische technologie, smartphone-fabricage, beveiligingstechnologie, productie van batterijelektroden, producten voor de gezondheidszorg en bouwtechnologie.

"Het brede scala aan toepassingen van speciale folies biedt een enorm zakelijk potentieel voor de converterende industrie in volledig nieuwe markten. Naast converting trends in papier en folie, zoals een toenemende vraag naar aangepaste en functionele producten en voor biologisch afbreekbare materialen, zien we een belangrijke driver voor de industrie in speciale folie en folie-extrusie. We hebben daarom een nieuw onderdeel binnen de show ontworpen, waar aanbieders van speciale films en fabrikanten van machines en systemen voor de extrusie, productie of conversie van films hun producten en diensten presenteren. Daarom breiden we ons tentoonstellingsprofiel uit met een belangrijke technologiesector voor toekomstige groei,’ legt Liljana Goszdziewski, beursdirecteur van ICE Europe uit.

www.ice-x.com/europe

Artikel delen