Bunzl introduceert effectieve en biologische oplossing tegen fruitvliegjes.

Bunzl gaat de strijd aan tegen fruitvliegjes

Bunzl, leverancier van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten, heeft de Fruit Fly Ninja toegevoegd aan haar assortiment. Dit is een naar eigen zeggen effectieve en biologisch afbreekbare oplossing voor bedrijven en huishoudens die kampen met deze onhygiënische beestjes.

Bunzl speelt met de Fruit Fly Ninja in op de groeiende vraag naar een oplossing voor het fruitvliegjesprobleem waar veel bedrijven mee te maken krijgen, zodra de temperatuur in Nederland stijgt.

“Food grade”

Het plastic flesje van de fruitvliegval beschikt over een sterke lokstof en kan middels de plakstrip op een plaats dichtbij de fruitvliegjeshaard worden bevestigd, zoals bijvoorbeeld de emballageband. De vliegjes kruipen via een trechtertje in het flesje en kunnen er niet meer uit. De lokstof is “food grade”, hetgeen inhoudt dat gebruikers het flesje veilig in de buurt van consumptiegoederen kunnen plakken. Het valletje is milieuvriendelijk, omdat de lokstof biologisch afbreekbaar is en de verpakking na gebruik kan worden gerecycled.   

www.bunzl.nl

Reacties

Reactie toevoegen