Fles laat Himalaya-geluid horen

Fles laat Himalaya-geluid horen

NourishCo Beverages heeft in beperkte oplage haar Himalayan Natural mineraalwater voorzien van een geluidscap die het geluid van de Himalaya nabootst. De sluiting laat de wind van de bovenloop van de Himalaya horen wanneer de dop wordt opengedraaid.

De cap is voorzien van een ingebouwde chip. Het opendraaien activeert de chip en het geluid wordt uitgeschakeld wanneer de fles wordt gesloten. De innovatie bevat live geluiden van fluitende wind, smeltende nevels, gedrup op rotsen. Opnames die gedurende 20 jaar werden vastgelegd met behulp van radiozenders op grote hoogte en onderwaterstreamsynthesizers, geïnstalleerd in de Himalaya.

Piramidevorm
De fles is piramidevormig en exclusief ontworpen voor de geluidsfles. Volgens de producent straalt de verpakking de versheid en zuiverheid van de Himalaya uit en onderstreept het geluid deze beleving.
Om de lancering te onderbouwen werd een tijdreisfilm gemaakt van een waterdruppel van 20 jaar in de Himalaya. De film volgt het water van landbouw en waterlandschappen tot de bron in de toppen van de Himalaya.

www.nourishco.com

 

Artikel delen