Geoptimaliseerd displaysysteem

De Wepoba Wellpappenfabrik, onderdeel van de Panther Packaging groep, heeft een nieuwe schappen/display lijn ontwikkeld die innovatieve details bevat. De opbouw is vereenvoudigd en de logistiek is geoptimaliseerd.

De voor een patent aangemelde, nieuwe displaylinie RSi van de Panther-groep voorziet het prestatieprofiel van standaard schappensystemen op veel punten van een nieuwe definitie: besparen op de juiste plaatsen, gleuven met stabiliteitsfunctie, nieuwe ophanging van de bodemtrays, zeer slanke lijn tijdens het transport, meer U-stansingen en daarmee ruimte voor een groter aantal blisterhaken en trays die bestaan uit één enkele vouwdoos. 
Het begint bij nieuwe gleuven: De gleuven die nodig zijn om de tray in te steken, zijn nu langer, uitsluitend recht uitgevoerd en ze worden alleen maar ingeklapt. Zo is het naar binnen geklapte materiaal bedoeld als afstandhouder tot de mantel. De rechte gleuven besparen traymateriaal en hebben dankzij de gekozen lengte een positief effect op de stabiliteit van het display.
De nieuwe ophanging van de bodemtrays maakt een eenvoudige opbouw mogelijk en garandeert door de stevige bevestiging in de mantel tevens de stabiliteit.
Van de zijdelen is het volume van het materiaal van de opgevouwen onderdelen aanzienlijk verkleind. Dankzij de vlak gevouwen zijdelen kan een pallet 35% meer exemplaren bevatten, waardoor de transportkosten lager uitvallen.

www.Panther-Packaging.com

 

Reacties

Reactie toevoegen