Hands Off My Chocolate lanceert tool

Hands Off My Chocolate lanceert tool

Hands Off My Chocolate lanceert een tool voor het creëren van een unieke en/of persoonlijke verpakking. Een chocoladereep in een persoonlijk gemodelleerd jasje is een leuk idee voor de feestmaand december, is de mening van het bedrijf.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?

Op de site zijn diverse Hands Off chocolade karakters met grappige namen te selecteren. Voorbeelden zijn Marvelous Marilyn, Rudolf, Mr. Snowman en Treesy Tree.

Persoonlijke verpakking Hands Off

De verpakking kan worden gepersonaliseerd door het uploaden van een foto uit een eigen archief. De achtergronden zijn eveneens te bewerken. Zo kan er worden gekozen voor bliksemschichten, kleurrijke confetti, madeliefjes en bruisende champagneglazen. Het uiteindelijke ontwerp wordt op een kartonnen doosje gedrukt voor de extra cadeaubeleving, stelt Hands Off.

Hands Off en eerlijke chocolade

Hands Off ondersteunt de Cocoa Horizons Foundations. Dit is een onafhankelijke non-profit organisatie die cacaoboeren en hun gemeenschap in Ivoorkust, Ghana en Tanzania bijstaat. Via trainingen en educatie ter plaatse leren de cacaoboeren hoe ze hun cacao op een duurzame wijze kunnen verbouwen.

Artikel delen