Inschrijven NL Packaging Awards: nog 1 week!

Inschrijven NL Packaging Awards: nog 1 week!

Nog één week en dan sluit de inschrijving voor de NL Packaging Awards 2020. Tot en met 24 februari kunnen er nog inzendingen in 13 categorieën worden aangemeld voor deze prestigieuze verpakkingsawards. De jurering vind plaats op 24 maart.

Nieuwe categorieën

Dit jaar zijn er 11 jury’s voor 13 categorieën. In 2019 waren er twee nieuwe categorieën, Webretail en Beauty & Personal Care. Twee categorieën die we graag verder zien groeien en dit jaar is er nog een categorie toegevoegd: POS (displays). Oorspronkelijk waren displays onderdeel van de categorie Promotionele Verpakkingen, maar de jury concludeerde vorig jaar dat het appels met peren vergelijken is en dat de displays apart beoordeeld moeten worden.

Waarom meedoen?

Nederland is een innovatieland en een voorloper op het gebied van design. Bij de NL Packaging Awards wordt innovatie, of het nu technisch is of op het gebied van design, in de spotlights gezet. Een deskundige jury bekijkt uw inzending en iedere inzender krijgt feedback. Een nominatie en/of een award levert publiciteit en erkenning op. Bij de NL Packaging Awards laten verpakkingsproducenten, designers en brand owners zien op welk hoog niveau we in Nederland werken. De Awards Ceremony van de NL Packaging Awards is dan ook het feest waarop de verpakking in de spotlights staat. Een feestelijk netwerkevent.

De NLPA telt nu de volgende categorieën:

1.Innovatie Techniek

2.Innovatie verpakkingen en materialen

3.Transport en shelf- ready

4.Webretail

5.Duurzaamheid

6.Food Houdbaar

7.Private Label

8.Promorionele verpakkingen

9.Food Vers

10.Beauty & Personal Care

11.Non-food

12.Drankverpakkingen alcoholisch

13.POS (displays)

Inschrijven kan hier.

Artikel delen