Nieuw format Xeikon Café

Het jaarlijkse Xeikon Café vindt dit jaar plaats van 20 tot 23 maart in Lier, België. Wel zal de opzet iets anders zijn dan eerdere edities.

De belangrijkste verandering is de toevoeging van een Academy, een educatieve mix van workshops en presentaties over onderwerpen als voedselveiligheid, automatisering, kostenbesparing, creativiteit en printtechnologie.

‘Ons doel is een educatief evenement op te zetten dat zo neutraal mogelijk de toekomst van digitaal produceren verkent. We willen dat het de hele branche ten goede komt, door mensen te helpen om te begrijpen welke nieuwe kansen digitale productie hun bedrijven kan brengen en hen te inspireren om nieuwe hoogtes te bereiken’, aldus Danny Mertens van Xeikon Café.

De presentaties zullen ook deze keer met name gericht zijn op verpakkingstoepassingen en alle aspecten van digitale productie omvatten, van workflow, media en printers tot verbruiksgoederen en afwerking. Iedere presentatie eindigt met een demonstratie op de beursvloer.

Ook nieuw is een sociaal evenement op de avond van 21 maart, die de bezoekers meer gelegenheid biedt tot netwerken. Gebleven zijn de meer algemene Conferentie-sessies, die bezoekers moeten helpen en inspireren bij hun bedrijfsvoering. De sprekers zijn veelal merkeigenaren, die vertellen hoe ze een aantal van de veertig toepassingen die op de beursvloer te zien zijn, realiseren.

Het volledige programma is te vinden op www.xeikoncafe.com

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws

donderdag 2 november 2017
Zes Xeikons voor Telrol
dinsdag 25 oktober 2016
vrijdag 19 juni 2015
vrijdag 5 juni 2015
dinsdag 29 juli 2014
vrijdag 27 september 2013
vrijdag 23 augustus 2013
dinsdag 16 juli 2013