Oerlemans Plastics wint gouden EFTA Award

Oerlemans Plastics, producent van kunststof flexibele verpakkingen en folie, heeft een gouden EFTA award gewonnen in de categorie flexoprint op folie – breed, met het ingezonden beeld van Vlaco compost 40L.

De vakjury oordeelde dat de gehele bedrukking in register is gedrukt en dat zelfs de kleinste punten perfect zijn uitgedrukt. Het feit dat het gedrukte fullcolour beeld grotendeels vrij staat is een extra moeilijkheidsgraad in het productieproces. Ook het bedrukken van een bredere PE foliebaan, 1.250 mm voor deze bedrukking, is een bijkomende uitdaging. Naast de gouden award heeft Oerlemans Plastics ook de bronzen award gewonnen in deze categorie.

Wedstrijd voor flexodrukkers

Dit jaar werden voor de tweede keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt in het Hilton Hotel in Antwerpen. Deze competitie voor flexodrukkers is een tweejaarlijks evenement. In 10 verschillende award categorieën dongen flexodrukkers op folie en papier uit België en Nederland mee naar deze awards.

EFTA-Benelux

De European Flexographic Technical Association Benelux, in het kort EFTA-Benelux, is de brancheorganisatie voor bedrijven - en hun toeleveranciers - binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt. Momenteel telt EFTA-Benelux circa 90 leden.

www.oerlemansplastics.nl

www.efta.nl/award

 

Reacties

Reactie toevoegen