Quatre Mains erkent met 3 Pentawards

Quatre Mains, een Belgisch ontwerpbureau, heeft vier nominaties omgezet in drie Pentawards. De uitreiking vond plaats op 23 september in het W Hotel in Barcelona.

De Gouden Pentaward in de categorie Limited Editions is toegekend aan de 130 Anniversary Pack van Jules Destrooper. Deze gelimiteerde collectie-doosjes, genummerd van 1 tot 1.000 kregen een unieke drip-painting signatuur in de Belgische kleuren.

De Zilveren Pentaward in de categorie Fruit and Vegetables is gegaan naar Dira Smooth Fruit van Dirafrost. Met behulp van Dirafrosts eigen bedrijfsmascotte als inspiratie neemt deze verpakking volgens de toelichting van Quatre Mains fruit lovers mee naar het bevroren Wonderland, waarin “Smooth Fruit”-ijsbeer rondtrekt en drinkt van een smoothie.

De Bronzen Pentaward​ in de categorie Confectionary and Sweets werd erkend aan Klingele Chocolade voor de Chocolates from Heaven. De inspiratie voor de chocolade-verpakking is gehaald uit de surrealistische wereld van de Belgische kunstenaar René Magritte. De “Chocolates from Heaven” zitten verpakt in een tactiele wrapper met hotfoil-afwerking.

www.quatremains.be

www.pentawards.org

 

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws

donderdag 26 september 2013
maandag 2 februari 2009