Schaalbaar flow-wrap systeem

Bosch Packaging Technology presenteert op FachPack haar nieuwste verpakkingssysteemoplossingen voor repen en koekjes. Het betreft een schaalbaar mid-range systeem voor snelgroeiende bedrijven die hiermee hun capaciteiten eenvoudig kunnen uitbreiden. ‘Het maakt niet uit of fabrikanten een instapsysteem, een flexibele high-speed oplossing of iets daar tussenin nodig hebben, we zijn in staat om de ideale oplossing te bieden’, aldus Martin Tanner, director product management bij Bosch.

Het nieuwe allround verpakkingssysteem, dat geschikt is voor repen, koekjes en bakkerijproducten, kan ook worden aangepast voor andere producten. Het beschikt over de nieuwe Pack Feeder 4 en de nieuwe Pack 403 horizontale flowwikkelaar met een output van maximaal 800 producten per minuut. Het kettinginvoersysteem onderscheidt zich door zijn eenvoudige reinigbaarheid met gereedschaploze riemverwijdering en zachte productbehandeling. De Pack 403 bereikt consistente flow-wrapping resultaten dankzij de verbeterde cross- en fin-seal-eenheden.
‘Ons nieuwe systeem is een modulaire en schaalbare oplossing die kan meegroeien met de behoeften van de klant’, legt Tanner uit. ‘Fabrikanten kunnen het systeem eenvoudig upgraden en aanvullen met extra opties zoals een kartonneermachine.’

www.boschpackaging.com

Hal 1, stand 204

 

 

Reacties

Reactie toevoegen