Tramper Technology winnaar van Oranje Handelsmissiepakket

Afgelopen vrijdag heeft Tramper Technology – ontwikkelaar en producent van verpakkingsmachines en -lijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende industrie - tijdens een feestelijke bijeenkomst in één van de hangars op Schiphol uit handen van Harm Kreulen, directeur KLM Nederland, een “Oranje Handelsmissiepakket” in ontvangst mogen nemen.

Deze prijs wordt uitgegeven door het Oranje Handelsmissiefonds, een samenwerking tussen KLM, ING, MKB Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken en biedt jaarlijks aan tien Nederlandse MKB-ondernemingen steun om hun internationale doelen te realiseren.

Voor deze tweede editie hadden 250 bedrijven zich ingeschreven en werden tien winnaars geselecteerd. Er is een zorgvuldige selectie gemaakt waarbij gekeken werd naar ambitie, omzet, innovatiekracht en inspiratie voor andere ondernemers, informeert Tramper.

Het pakker bestaat uit een symbolische cheque ter waarde van ongeveer € 10.000,-- voor volledig begeleide en gefaciliteerde deelname aan een handelsmissie of internationale beurs. De winnaar gaat het pakket inzetten om de Noord-Amerikaanse markt te verkennen en betrouwbare partners voor een verdere samenwerking te zoeken.

www.trampertechnology.nl

Reacties

Reactie toevoegen