Vugts nieuwe directeur Doosopmaat.nl

Vugts nieuwe directeur Doosopmaat.nl

Met ingang van 1 maart is Jurgen Vugts benoemd tot algemeen directeur van Doosopmaat.nl. Hij volgt hiermee Jos Knulst op die het bedrijf in 2002 heeft opgericht.

In november 2018 heeft Écart Invest 1 een meerderheidsbelang genomen in het bedrijf om verdere groei mogelijk te maken en om de bedrijfsopvolging te faciliteren. Met het aantrekken van Vugts wordt hierin voorzien, aldus het participatiebedrijf.

Vugts was voorheen directeur van AutoScout24.nl en Autotrader.nl. Daarvoor was hij werkzaam in de zakenindustrie en bij KPN Telecom.

Afzetpotentieel

Leo Zijerveld van Écart Invest 1 licht toe: ‘Wij willen de groei van Doosopmaat.nl vormgeven door enerzijds te investeren in marketing en anderzijds in het product.’ Door dozen op maat te produceren voorziet hij afzetpotentieel in het MKB in Nederland. ‘Daarna komen andere landen aan de beurt. Wij zijn ervan overtuigd dat Jurgen, met zijn managementervaring en kennis van e-commerce, in staat is Doosopmaat.nl die groei-impuls te geven die het bedrijf verdient’, stelt Zijerveld.

Doosopmaat.nl

Dozenfabrikant Doosopmaat.nl produceert golfkarton verpakkingen en verkoopt deze via een online platform aan het midden- en kleinbedrijf.

Écart Invest 1

Écart Invest 1 is opgericht in 1993 voor de onbepaalde termijn. Als fonds zijnde richt de investeringsstrategie zich op haar drie speerpuntsectoren: Verpakkingen, ICT en Dienstverlening.

www.ecart.nl

Artikel delen