Ausloos Verpakkingstechniek

Ausloos Verpakkingstechniek

Verpakkingsmachines. Ze vormen een onmisbare schakel binnen elk bedrijf. Want het juiste verpakkingsproces is niet alleen belangrijk voor het rendement van uw productie, maar bewaakt ook de uitstraling en kwaliteit van uw producten, net zoals de stiptheid van leveringen.

Over Ausloos Verpakkingstechniek 

Verpakkingsmachines. Ze vormen een onmisbare schakel binnen elk bedrijf. Want het juiste verpakkingsproces is niet alleen belangrijk voor het rendement van uw productie, maar bewaakt ook de uitstraling en kwaliteit van uw producten, net zoals de stiptheid van leveringen. Technisch goed doordachte machines helpen u zorgeloos verpakken.

Ausloos Verpakkingstechniek, een familiebedrijf met de tweede generatie aan het roer, levert al sinds 1977 betrouwbare en flexibele verpakkingsmachines in de Benelux. Of u nu op zoek bent naar afzakinstallaties, palletiseersystemen of palletwikkelaars: wij hebben de nodige oplossingen voor u in huis. Kwaliteit en dienstverlening is de basis van onze samenwerking. Wij denken steeds in functie van u, onze klant. Dat vertaalt zich in oplossingen op maat van uw wensen en noden.

Gebundelde krachten: maximale expertise

Onder het motto ‘samen sterker’  bundelen we de krachten van zeven vooraanstaande producenten van verpakkingsmachines. Elk zijn ze specialist op hun eigen terrein, samen bieden we u sterke totaaloplossingen tegen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. De combinatie van hun expertise en onze ervaring en service, geeft u maximale zekerheid.

Ons aanbod

  • Afzakinstallaties
  • Palletiseersystemen
  • Palletwikkelaars
  • Pallethoeseerders
  • Omsnoeringsmachines
  • Aanvullende apparatuur

 

Meer informatie over Ausloos Verpakkingstechniek