Schiphorst Deventer_Partnerpagina
Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.

Logistieke oplossingen in kunststof Logistiek draait om efficiëntie. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers.

Over Schiphorst

Logistieke oplossingen in kunststof

Logistiek draait om efficiëntie. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers.

Kwaliteit als sleutel

Kiezen voor kunststof is kiezen voor duurzaamheid. Kunststof is hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaat tot tientallen jaren mee en is volledig recyclebaar. Bovendien is het aan te passen aan de specifieke wensen en behoeften van iedere branche of organisatie. Dat weten wij als geen ander. Schiphorst beschikt over meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en leveren van herbruikbare kunststof bakken, pallets en palletboxen en aanverwante artikelen. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food als de non-foodsector, waardoor we ieder bedrijf een logistieke oplossing in kunststof bieden.

Een duurzame visie

Bij Schiphorst werken we aan duurzame logistiek. Aan een sector die zich ontwikkelt met oog voor mens en milieu. Dat doen we door het faciliteren van efficiënte distributie en het beperken van grondstofgebruik. We produceren en distribueren herbruikbare  kunststof ladingdragers met een lange levensduur. Daarnaast recyclen we ladingdragers die afgeschreven of onbruikbaar zijn. Deze worden gescheiden, gesorteerd, vermalen en omgesmolten tot granulaatkorrels, die we gebruiken voor de productie van nieuwe ladingdragers. Dat doen we niet alleen voor onze eigen organisatie. We geven klanten de mogelijkheid om afgeschreven kunststof ladingdragers te laten recyclen en het verkregen gerecyclede granulaat te gebruiken voor de productie van nieuwe ladingdragers. Op die manier werken we samen met onze klanten aan circulaire productie en een duurzame markt.

Onderdeel bekuplast Group

Schiphorst is onderdeel van de bekuplast Group. Dit Duitse familiebedrijf uit Ringe is uitgegroeid tot Europese marktleider op het gebied van herbruikbare kunststof verpakkingen, met vier locaties in Duitsland, Polen en Nederland. De bekuplast Group werkt met meer dan 500 gepassioneerde medewerkers aan het continu verbeteren van logistiek, door de productie en distributie van duurzame kwaliteitsproducten. bekuplast is gecertificeerd volgens ISO:9001, ISO:14001 en ISO:50001.

Advies op maat

Heeft uw organisatie specifieke verpakkingswensen of heeft u vragen over een product uit ons brede standaard assortiment? We beschikken over een team van toegewijde branche- en productspecialisten met jarenlange ervaring in het vak. Daardoor kunt u altijd rekenen op waardevolle informatie over onze producten en een passend advies aangaande toepassing van onze producten in specifiek uw branche. Neem vrijblijvend contact met ons op voor direct advies of maak gebruik van onze 24-uurs-adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.

Meer informatie over Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.