Thermo Fisher Scientific B.V.

U verhoogt de voedselkwaliteit en zorgt voor productintegriteit. In een zeer competitieve wereldwijde markt wordt u echter geconfronteerd met nieuwe interne en externe uitdagingen. Strenge regelgevende mandaten. Hogere verwachtingen van de consument. Geëscaleerde beschermingseisen. U hebt een partner nodig met de stabiliteit en betrouwbaarheid om bewezen oplossingen te integreren in uw zakelijke complexiteit.

Over Thermo Fisher Scientific

U verhoogt de voedselkwaliteit en zorgt voor productintegriteit. In een zeer competitieve wereldwijde markt wordt u echter geconfronteerd met nieuwe interne en externe uitdagingen. Strenge regelgevende mandaten. Hogere verwachtingen van de consument. Geëscaleerde beschermingseisen. U hebt een partner nodig met de stabiliteit en betrouwbaarheid om bewezen oplossingen te integreren in  uw zakelijke complexiteit.

We lopen al meer dan vijftig jaar voorop - en aan uw zijde -.

Wij identificeren. Wij verifiëren. Wij vereenvoudigen.

Van de lijn tot het veld, we ontwikkelen en leveren Thermo Scientific™-producten en -diensten van wereldklasse. We stellen onze klanten in staat om de wereld gezonder, schoner en veiliger te maken.

Ons innovatieve portfolio omvat:

Voedselveiligheid en kwaliteit

Klanten beschermen is de beste manier om uw merkwaarde te beschermen.

Elk voedselveiligheidsincident kan een mens of huisdier schaden toebrengen. Toch wordt voedselveiligheid regelmatig als vanzelfsprekend beschouwd. Het is vaak onzichtbaar totdat het wordt ontdekt. Of u nu voedsel verbouwt, produceert, verwerkt of verkoopt, u ​​speelt een rol bij het veilig houden ervan. Niet meer niet minder.

Maar een voedselveiligheidsincident heeft ook een negatieve invloed op processen en merkreputatie: 

Als levensmiddelenbedrijf streef je naar een hoge doorvoer en productiviteit. Wij helpen  te zorgen voor  uw productie uptime  en dat interne en externe kwaliteitsnormen worden gehaald en overschreden. Thermo Fisher biedt beproefde toepassing specifieke, schaalbare en flexibele productinspectie-oplossingen voor fysieke verontreinigingen om de voedselveiligheid en kwaliteit op uw lijn te ondersteunen.

U bent een vertrouwde producent van voedingsmiddelen en u kunt op ons rekenen voor herhaalbare voedselinspectieprocessen die naadloos in uw kwaliteitsprogramma integreren. Wij helpen merken te beschermen.

Van metaaldetectoren voor levensmiddelen tot röntgeninspectiesystemen of controlewegers die de integriteit van containers garanderen - we doen er alles aan om u te helpen defecten te elimineren en uw productie-efficiëntie te maximaliseren. Onze experts en toonaangevende producten, een breed scala aan oplossingen voor kwaliteitsborging en leermiddelen stellen u in staat uw focus te houden waar het zou moeten zijn - op het leveren van veilige, kwaliteitsvolle voedingsproducten.

Vertrouw op onze vertrouwde reeks voedselweeg- en inspectieoplossingen:

Verbeter uw kennis met onze:

En blijf een stap voor met onze Foodblog!

Meer informatie over Thermo Fisher Scientific