Bobst introduceert 20SEVEN

Bobst introduceert 20SEVEN

Tijdens een Open Huis op 27 en 28 februari introduceert Bobst de nieuwe 20SEVEN CI-flexopers. Die is met name bedoeld voor het zevenkleuren Extended Colour Gamma-(ECG-)proces.

Het ECG-proces werkt met de vier basiskleuren CMYK en oranje, groen en violet. Daarmee is zo’n 90% van de Pantone-kleuren te realiseren, waardoor er veel minder met pms-kleuren hoeft te worden gewerkt en dus ook veel minder te worden schoongemaakt bij orderwissels. Daarmee wordt flexodruk aanzienlijk efficiënter en dus ook concurrerender ten opzichte van andere druktechnieken (zie ook VerpakkingsManagement september 2017).

Tijdens het Open Huis van Bobst ligt de nadruk op het ECG-proces en uiteraard op de nieuwe 20SEVEN-pers die Bobst hiervoor heeft ontwikkeld. Naast machinedemonstraties zijn er presentaties van merkeigenaren en converters over hun visie op het ECG-proces. Ook zitten zij samen met andere specialisten in paneldiscussies, waarbij bezoekers worden uitgenodigd mee te praten.

Het Open Huis vindt plaats op 27 en 28 februari van 10.30 tot 16.30 uur in Bielefeld, op zo’n drie uur rijden van Utrecht. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.bobst.com.

 

Artikel delen