NL PACKAGING AWARDS 2023

HET PODIUM VOOR DE NEDERLANDSE
VERPAKKINGS- EN DESIGNWERELD

Bekijk hier alle genomineerden

 

Nieuwe opzet NL Packaging Awards

De NL Packaging Awards hebben na 3 jaar afwezigheid een iets andere opzet. De nominaties worden bekend gemaakt op de eerste dag van Empack/Packaging Innovations in Den Bosch.

De bekendmaking van de winnaars is op 26 juni en deze keer ’s middags en niet ’s avonds. Na een feestelijk ontvangst om 13.00 in het Singer Theater volgt de bekendmaking van de winnaars van de NL Packaging Awards en de Runner-Up Awards in de theaterzaal. Jort Kelder is de presentator. Na afloop is er een feestelijke netwerkborrel, die tot plm. 18.00 uur duurt. Iedere inzending heeft recht op 3 kaarten voor deze middag. Niet te vergeten de dresscode: Casual Chic, met een zomerstintje. 

Koop hier tickets voor NL Packaging Awards

DE JURYLEDEN

Meer dan 100 verpakkingen zijn door de jury beoordeeld. Op 5 april zijn de nominaties bekendgemaakt tijdens de vakbeurzen Packaging Innovations en Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. De winnaars worden bekendgemaakt op 26 juni.

Benieuwd welke professionals dit jaar de inzendingen beoordelen?

 

 

ONZE SPONSORS

 

 

CATEGORIEËN 2023

Gezien het hoge aantal inschrijvingen in de Duurzaamheidscategorie heeft de organisatie besloten deze categorie op te splitsen in Duurzaamheid Food en Duurzaamheid Non-Food. Er is geen categorie meer voor Displays. Transportverpakkingen kunnen een plek vinden in de Innovatiecategorie. De inschrijving is gesloten, de beoordeling zal op 14 en 15 maart plaatsvinden.

Dit zijn de 12 categorieën

- Duurzaamheid Food
- Duurzaamheid Non-Food
- Food Houdbaar
- Food Vers
- Private Label
- Promotionele verpakkingen   

Klik hier voor meer informatie.

- Design Non Food
-
Drankverpakkingen Alcoholisch   
- Beauty & Personal Care  
- Webretail  
- Innovatie Verpakkingen en Verpakkingsmaterialen  
- Innovatie Techniek  

 

 

NOMINATIES EN AWARD UITREIKING

  • Nominaties
    De NL Packaging Awards hebben na 3 jaar afwezigheid een iets andere opzet. Op 5 april worden de nominaties bekendgemaakt op de eerste dag van de vakbeurzen Packaging Innovations en Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. Op die dag zijn de nominaties ook online zichtbaar op deze website en via VerpakkingsManagement.nl.
  • Award uitreiking
    De bekendmaking van de winnaars is ’s middags. Na een feestelijk ontvangst in het Singer Theater volgt de bekendmaking van de winnaars en de Runner-Up van de NL Packaging Awards. Jort Kelder is de presentator. Na afloop is er een feestelijke netwerkborrel, die tot 18.00 uur duurt. Iedere inzending heeft recht op 3 kaarten voor deze middag.
Packaging Awards

KAARTJES RESERVEREN

Losse kaartverkoop voor de uitreiking gaat later van start. Wil je als eerste horen wanneer de ticketverkoop voor de prijsuitreiking op 26 juni in het Singer Theater in Laren van start gaat?

Meld je dan aan en krijg zodra de ticket-verkoop is geopend een mail met meer informatie.

Houd mij op de hoogte wanneer ik tickets kan kopen:

WINNAARS AAN HET WOORD

lees verder
‘NLPA heeft een geweldig podium en allure. Het leeft namelijk ook enorm bij intern als onze klanten. Wij hebben een prachtig vak en door deze Award hebben we verbinding en herkenning te gelijk. Het vak vieren is belangrijk. Vincent Limburg – Creative director Guts & Glorious, winnaar categorie: "non food "
lees verder
"Vanzelfsprekend doet The Box ook in 2023 weer mee aan de Packaging Awards. Of we nou wel of geen prijs winnen, wij vinden dat we aanwezig moeten zijn als Verpakkings-Nederland bijeenkomt. Naast een gezellige avond, wordt er kennis gedeeld, worden banden aangehaald en zetten we ons bedrijf in het zonnetje bij de aanwezige opdrachtgevers." Tony Veer - CEO The BOX, winnaar categorie: "promotionele verpakkingen"

ALLE WINNAARS VAN 2020

BEAUTY & PERSONAL CARE
DUURZAAMHEID
DRANKVERPAKKING ALCOHOLISCH
FOOD VERS
FOOD HOUDBAAR
INNOVATIE TECHNIEK
INNOVATIE VERPAKKINGEN- EN MATERIALEN
NON FOOD
PROMOTIONELE VERPAKKINGEN
POINT OF SALE
PRIVATE LABEL
WEBRETAIL

OVER DE ORGANISATOR

VM-logo-2014_white (1)De NL Packaging Awards wordt georganiseerd door VerpakkingsManagement. Het kennisplatform voor de verpakkende industrie. VerpakkingsManagement is al meer dan 30 jaar dé partner voor de verpakkings- en de verpakkende industrie. Via print en online blijven professionals volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie. In print doen we 11x per jaar uitgebreid verslag van nationaal en internationaal nieuws, bieden we diepgaande vakinformatie en behandelen we inspirerende praktijkvoorbeelden. VerpakkingsManagement is aanwezig op de belangrijke (internationale) vakbeurzen en publiceert over de ontwikkelingen en noviteiten die daar worden gepresenteerd. Bekijk hieronder onze meest recente berichten.

VERPAKKINGSNIEUWS

 

 

CONTACT