NL PACKAGING AWARDS

HET PODIUM VOOR DE NEDERLANDSE
VERPAKKINGS- EN DESIGNWERELD

ALLE WINNAARS VAN 2023

BEAUTY & PERSONAL CARE
IKA Beauty Ready Steady Red Collection - Joost identities
DUURZAAMHEID FOOD
Wisselwaar - Udea
DRANKVERPAKKING ALCOHOLISCH
Williams Premium Canned Cocktails - Offf
FOOD VERS
Marigold Culinair – Now New Next
FOOD HOUDBAAR
Autodrop Proefritje – Brum Design
INNOVATIE TECHNIEK
Smart Modified Atmosphere Technology – Somsix
INNOVATIE VERPAKKINGEN- EN MATERIALEN
Fries in the Skies - Fries & Writers
NON FOOD
Alpine Hearing Protection | Earplugs – REGGS
PROMOTIONELE VERPAKKINGEN
The Ritual of Advent – Van Genechten Packaging
DUURZAAMHEID NON FOOD
Klienr ECO-tabs en hervulbare fles – Berlin Packaging / Studio 111
PRIVATE LABEL
JUMBO Chips – Guts & Glorious
WEBRETAIL
Bierverzendverpakking online – Klingele Golfkarton

Inschrijvingen Packaging Awards 2025 geopend

 

Nieuwe opzet NL Packaging Awards

De NL Packaging Awards hebben na 3 jaar afwezigheid een iets andere opzet. De nominaties werden dit jaar bekend gemaakt op de eerste dag van Empack/Packaging Innovations in Den Bosch.

De bekendmaking van de winnaars was op 26 juni 2023 en deze keer ’s middags en niet ’s avonds. Na een feestelijk ontvangst om 13.00 in het Singer Theater volgde de bekendmaking van de winnaars van de NL Packaging Awards en de Runner-Up Awards in de theaterzaal. Jort Kelder presenteerde de middag. Na afloop was er een feestelijke netwerkborrel. 

Bekijk hier de foto's van het evenement!

DE JURYLEDEN

Meer dan 100 verpakkingen zijn door de jury beoordeeld. Op 5 april zijn de nominaties bekendgemaakt tijdens de vakbeurzen Packaging Innovations en Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. De winnaars zijn bekendgemaakt op 26 juni.

Benieuwd welke professionals dit jaar de inzendingen beoordeelden?

ONZE SPONSORS

 

 

CATEGORIEËN 2023

Gezien het hoge aantal inschrijvingen in de Duurzaamheidscategorie heeft de organisatie besloten deze categorie op te splitsen in Duurzaamheid Food en Duurzaamheid Non-Food. Er is geen categorie meer voor Displays. Transportverpakkingen kunnen een plek vinden in de Innovatiecategorie. De inschrijving is gesloten en de winnaars zijn bekendgemaakt!

Dit zijn de 12 categorieën

- Duurzaamheid Food
- Duurzaamheid Non-Food
- Food Houdbaar
- Food Vers
- Private Label
- Promotionele verpakkingen   

Klik hier voor meer informatie.

- Design Non Food
-
Drankverpakkingen Alcoholisch   
- Beauty & Personal Care  
- Webretail  
- Innovatie Verpakkingen en Verpakkingsmaterialen  
- Innovatie Techniek  

 

 

NOMINATIES EN AWARD UITREIKING

  • Nominaties
    De NL Packaging Awards hebben na 3 jaar afwezigheid een iets andere opzet. Op 5 april worden de nominaties bekendgemaakt op de eerste dag van de vakbeurzen Packaging Innovations en Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. Op die dag zijn de nominaties ook online zichtbaar op deze website en via VerpakkingsManagement.nl.
  • Award uitreiking
    De winnaars en runner-ups zijn bekendgemaakt! Na een feestelijk ontvangst in het Singer Theater volgde de bekendmaking van de NL Packaging Awards, met Jort Kelder als presentator. Na afloop was er een feestelijke netwerkborrel. Iedere inzending heeft recht op 3 kaarten voor deze middag. Bekijk alle winnaars bovenaan deze pagina of via VerpakkingsManagement.nl
Packaging Awards

WINNAARS 2020 AAN HET WOORD

lees verder
‘NLPA heeft een geweldig podium en allure. Het leeft namelijk ook enorm bij intern als onze klanten. Wij hebben een prachtig vak en door deze Award hebben we verbinding en herkenning te gelijk. Het vak vieren is belangrijk. Vincent Limburg – Creative director Guts & Glorious, winnaar categorie: "non food "
lees verder
"Vanzelfsprekend doet The Box ook in 2023 weer mee aan de Packaging Awards. Of we nou wel of geen prijs winnen, wij vinden dat we aanwezig moeten zijn als Verpakkings-Nederland bijeenkomt. Naast een gezellige avond, wordt er kennis gedeeld, worden banden aangehaald en zetten we ons bedrijf in het zonnetje bij de aanwezige opdrachtgevers." Tony Veer - CEO The BOX, winnaar categorie: "promotionele verpakkingen"

OVER DE ORGANISATOR

VM-logo-2014_white (1)De NL Packaging Awards wordt georganiseerd door VerpakkingsManagement. Het kennisplatform voor de verpakkende industrie. VerpakkingsManagement is al meer dan 30 jaar dé partner voor de verpakkings- en de verpakkende industrie. Via print en online blijven professionals volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie. In print doen we 11x per jaar uitgebreid verslag van nationaal en internationaal nieuws, bieden we diepgaande vakinformatie en behandelen we inspirerende praktijkvoorbeelden. VerpakkingsManagement is aanwezig op de belangrijke (internationale) vakbeurzen en publiceert over de ontwikkelingen en noviteiten die daar worden gepresenteerd. Bekijk hieronder onze meest recente berichten.

VERPAKKINGSNIEUWS

 

 

CONTACT