Sealed Air: Bekijk volumegewicht op een nieuwe manier

Seald-Air-ecommerce-verpakking

Sealed Air: Bekijk volumegewicht op een nieuwe manier

Het is niet langer science fiction, een paar retailers maken al gebruik van drone aflevering, maar dat betekent niet dat het gebruik van deze leveringstechnologieën nu een must is. Vandaag, morgen en nog lange tijd daarna zullen vrachtwagens worden gebruikt om e-commerce-pakketten bij de consument thuis te brengen, meent Sealed Air.

Een belangrijk motief om drones te gebruiken is het plaatsgebrek in opleggers om de toenemende vraag naar e-commercezendingen aan te kunnen. Maar grotere vrachtwagens moeten aan meer voorschriften voldoen, hebben meer diesel nodig en vergen meer chauffeurs, stelt Sealed Air.
Deze situatie dwingt de meeste transporteurs nu voor ruimte en niet voor gewicht te factureren.

SealedAir.4_adv_wk41_22

 

‘Betrouwbare en kosteneffectieve bescherming kan worden bereikt met enkele van onze meest populaire verpakkingsoplossingen'

Drie specifieke punten

Brand owners moeten hun verpakkingsmaterialen en verzendmethoden opnieuw bekijken om de stijging van de verzendkosten en veranderingen aan te pakken die zullen resulteren in kleinere verpakkingen. Een goed begin is na te denken over drie specifieke punten.

  1. Stel duidelijke objectives vast. Overweeg welke oplossingen de beste bescherming bieden voor uw activiteiten. Bepaal dan de verpakkingsmateriaal die aan uw behoeften zal voldoen, met een minimale totale verpakkingsgrootte.
  2. Kennis van de rendementseisen. Hoeveel SKU's wilt u verwerken? Overweeg de verpakkingsvereisten van elk SKU en hoe ze uw operatie zullen beïnvloeden.
  3. Optimalisering van het verpakkingsproces. E-retailers vergeten maar al te vaak dat één enkel verpakkingsmateriaal meerdere functies kan vervullen. De combinatie van middelenbeheer en operationele capaciteit vergt een delicaat evenwicht.

Optimale gewicht

Door de juiste vragen te stellen, kunnen retailers het optimale evenwicht bereiken tussen volledig geoptimaliseerde verpakkingen en verminderde operationele lasten.
‘Betrouwbare en kosteneffectieve bescherming kan worden bereikt met enkele van onze meest populaire verpakkingsoplossingen.’

Verzendzakken

Dankzij jaren van innovatie en verbetering zijn verzendzakken nu net zo goed bestand tegen de ontberingen van het vervoer als traditioneel karton. Afhankelijk van uw behoeften zijn ze verkrijgbaar in twee verschillende materialen – papier en plastic

SealedAir.3_adv_wk41_22

 

Duurzame oplossing voor herverpakking van karton

Deze ondoorzichtige folie maakt een tweede kartonnen doos overbodig door het primaire pakket te omwikkelen, zodat het sterk genoeg is voor individuele verzending. Het biedt het gemak van gemakkelijk te openen flappen om de klantervaring te verbeteren, terwijl het scheurbestendig is om de integriteit van de verpakking te behouden.

Automatisering van verzendprocessen

Te grote dozen zijn een van de grootste veroorzakers van kosten. Onze geautomatiseerde kartonnagesystemen kunnen verpakkingen produceren die zijn afgestemd op de specifieke afmetingen van elke zending, en onze geautomatiseerde mailersystemen gebruiken flexibele folies om producten te verpakken in een beschermende verpakking die klaar is voor verzending.

Operationele audits

Laat u niet verrassen door uw volgende vrachtfactuur en voer regelmatig operationele audits uit om na te gaan welke mogelijkheden er zijn om de kosten te drukken en de efficiëntie te verhogen. Verpakking en technologie kunnen u helpen kleinere verpakkingen te gebruiken om een betere bescherming te bieden en tegelijk een consistente ervaring te garanderen.

SealedAir.2_adv_wk41_22

Klik hier voor meer informatie.

Artikel delen