Robertpack

Robertpack

Robertpack Industr. & Packaging Equipment BV is system integrator van Fanuc en Yaskawa Motoman robotsystemen.

Over Robertpack

Robertpack Industr. & Packaging Equipment BV is system integrator van Fanuc en Yaskawa Motoman robotsystemen. Deze robotsystemen worden projectmatig ingezet in met name de voedingsmiddelenindustrie voor material handling, pick & place, verpakken in dozen en kratten en palletiseren en depalletiseren.

Daarnaast is Robertpack exclusief partner van ALPMA Alpenland Maschinenbau GmbH (kaas snij- en verpakkingsmachines) en van bedo Verpackungstechnik (dozen- en trayopzetters, -sluiters etc.) Wij leveren zowel stand-alone robotinstallaties als ook complete turn-key verpakkingslijnen.

Meer dan 40 jaar ervaring

Robertpack is inmiddels een bekende naam in de verpakkingsindustrie. Met haar meer dan 40 jaar ervaring en talrijke creatieve en betrouwbare oplossingen in o.a. de voedingsmiddelen- chemische- en verpakkingsindustrie, is Robertpack een belangrijke en toonaangevende speler in de markt.

Eigen engineering afdeling

Robertpack is gevestigd Zwolle en heeft ca. 25 betrokken medewerkers. Een klein maar innovatief team dat continuïteit en flexibiliteit biedt. Voor het leveren van betrouwbare en accurate verpakkingsapparatuur, zijn creativiteit en technische vaardigheden minstens net zo onmisbaar. Met haar eigen afdeling Engineering positioneert Robertpack zich als een sterk technisch georiënteerde onderneming. Robertpack heeft een vlakke organisatiestructuur met korte beleidslijnen. Er is permanente aandacht voor het versterken van de bestaande no-nonsense cultuur, waarin een informele, persoonlijke en open communicatie de boventoon voert.

Kortom, een organisatie die daar waar nodig is, de juiste ondersteuning biedt. Van advies tot en met service!

Meer informatie over Robertpack