Verpakkingsmaterialen online groter inkopen

Woman wearing hard hat inside a warehouse

Verpakkingsmaterialen online groter inkopen

Verpakkingsgroothandel VIZ Packaging heeft onlangs haar verkoopkanalen uitgebreid met een nieuw online platform: Verpakkingsmaterialen.nl. Dit platform is speciaal bedoeld voor grootverbruikers zoals de industrie, fulfilment en logistieke dienstverleners.

Via de website Verpakkingsmaterialen.nl kunnen bedrijven o.a. wikkelfolies, hoekprofielen, omsnoeringsband en verpakkingstape direct per pallet inkopen. Het grote voordeel voor de professionele inkoper is natuurlijk de bijbehorende gunstige inkoopprijs voor professionele verpakkingsproducten. Daarnaast zijn de aangeboden artikelen direct uit voorraad leverbaar en dus zeer snel op elke gewenste locatie in Nederland en België beschikbaar.

Samenwerken

Verpakkingsmaterialen.nl werkt vanuit Apeldoorn samen met verschillende inkooppartners en fabrikanten. ‘Samenwerken is in deze tijd van prijsstijgingen en grondstoftekorten nodig om voor onze klanten de beste verpakkingsproducten tegen een acceptabele prijs aan te kunnen bieden’, aldus Thijs Bosgoed, directeur van VIZ Packaging.

Komende maanden uitgebreider aanbod

Het online aanbod is nu nog beperkt tot de meest gangbare en kwalitatief bewezen producten. De komende maanden zullen meer productgroepen aan de shop toegevoegd worden zoals verzendmaterialen en productbescherming. Voor de meeste typen verpakkingsmaterialen is het aanvragen van een sample mogelijk. Daarnaast kan natuurlijk persoonlijk advies worden ingewonnen.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de branche? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Artikel delen