Fujifilm benoemt Head of Packaging

Fujifilm benoemt Head of Packaging

Fujifilm heeft de benoeming aangekondigd van Manuel Schrutt in de rol van Head of Packaging voor Fujifilm Graphic Systems EMEA. Schrutt brengt meer dan vijftien jaar ervaring mee naar zijn nieuwe functie, na sales-, regionale en general manager-rollen bij HP en Landa.

Vraag hier een proefabonnement aan op VerpakkingsManagement. Voor slechts € 25,- ontvangt u 3 edities van hét vakblad voor de verpakkingsindustrie.


Fujifilm benoemt Manuel Schrutt als de nieuwe Head of Packaging bij Fujifilm Graphic Systems EMEA.
Manuel Schrutt is de nieuwe Head of Packaging bij Fujifilm Graphic Systems EMEA.

In zijn nieuwe rol bij de onderneming zal Schrutt verantwoordelijk zijn voor de label- en verpakkingsactiviteiten, die zowel opkomende digitale inkjet- als bestaande flexo-productlijnen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika bestrijken.

‘Geënthousiasmeerd door inkjettechnologie’

In een reactie op zijn nieuwe functie zegt Schrutt: ‘Ik ben verheugd om bij Fujifilm te komen werken en leiding te geven aan de verpakkingsdivisie. Het bedrijf heeft een sterke reputatie in de grafische industrie, met zijn gevestigde productportfolio en zijn toonaangevende inkten. Ik ben geënthousiasmeerd door inkjettechnologie, dus ik heb de ontwikkelingen van Fujifilm altijd nauwlettend in de gaten gehouden. En ik ben erg blij om aan deze nieuwe reis te beginnen, waarbij ik de verkoop van printtechnologieën voor verpakking en etikettering promoot en stimuleer.

Tags: 
Artikel delen