Optimum Group lijft Deens etikettenproducent in

Optimum Group lijft Deens etikettenproducent in

Odense Seglmaerkefabrik, actief in de productie van zelfklevende etiketten, wordt onderdeel van Optimum Group Nordic. Het huidige management van het Deense bedrijf zal binnen de organisatie blijven om de overgang de ondersteunen.

Op de hoogte blijven van nieuwe verpakkingsontwikkelingen?


Optimum Group lijft Deens etikettenproducent in
De overname van Odense Seglmaerkefabrik sluit aan bij de Europese groeiambities van de nieuwe eigenaar.

De toevoeging van de Deense etikettenproducent past naar eigen zeggen binnen de Europese groeiambities van de onderneming en zal de aanwezigheid in de Nordics aanzienlijk uitbreiden.

Optimum Group heeft vertrouwen in toekomst

‘Met de overname van Odense Seglmaerkefabrik zal ons Deense deel van de groep verder worden versterkt met creatieve en technische capaciteiten die wij nog niet hadden. Het bedrijf staat bekend om het leveren van etiketten van hoge kwaliteit met effecten en speciale oplossingen die de klant een uniek uitziend etiket geven. We kijken ernaar uit om dit aan al onze andere klanten aan te bieden’, licht Lars Ole Nauta, CEO bij Optimum Group Nordics, toe.

Ruud Zantman, CEO van Optimum Group: ‘Na de overnames van Scanket en Labelsupply zijn we verheugd om deze verdere stap in Scandinavië te zetten en Odense Seglmaerkefabrik in de groep te verwelkomen.’

Artikel delen