Smurfit Kappa RapidCorr 2000 dagen ongevalsvrij

Smurfit Kappa RapidCorr 2000 dagen ongevalsvrij

Het personeel van Smurfit Kappa RapidCorr te Eindhoven ontving 22 april jl. een oorkonde voor ‘2000 dagen ongevalsvrij zonder verzuim’. Deze oorkonde wordt door de branche organisatie CBA gegeven aan golfkartonbedrijven waar langere tijd geen ongevallen met verzuim tot gevolg hebben plaatsgevonden.

‘Een heel mooie prestatie, die alleen maar mogelijk is wanneer Arbo en veiligheid in het bedrijf altijd op de eerste plaats komen’ aldus CBA directeur Peter van Ostaijen.
General Manager John Bubberman zei bij het in ontvangst nemen van de oorkonde: ‘Smurfit Kappa investeert veel in veiligheid. Veiligheid staat bovenaan de managementagenda. En daar plukken wij bij RapidCorr nu de vruchten van’.

Investeringen Smurfit Kappa

Voorbeelden van deze investeringen van zijn upgrade dry-end golfkartonmachine, inloopbeveiliging strappingpers en een aanrijbeveiliging voor transfercars. Daarnaast houdt Smurfit Kappa RapidCorr maandelijks Health&Safety bijeenkomsten voor het personeel.

Duurzaam en hygiënisch product.

RapidCorr produceert in Eindhoven hoogwaardig golfkarton, waar andere bedrijven dan weer verpakkingen van maken. Verpakkingen voor food, non-food en allerlei industriële producten. Golfkarton is een duurzaam, vele malen recyclebaar product. Omdat de verpakking altijd nieuw is, biedt deze extra hygiënische bescherming in tijden van corona.

Schone maakindustrie

‘De Benelux golfkartonindustrie heeft mede door dit goede veiligheidsbeleid het imago van een moderne maakindustrie’, aldus Peter van Ostaijen. ‘Dit draagt bij aan het aantrekken van jonge en goed opgeleide medewerkers. Werken bij de golfkartonindustrie biedt kansen voor wie verder wil komen.’
Bijlage: foto: Peter van Ostaijen (CBA) overhandigt de ‘oorkonde voor 2000 dagen ongevalsvrij werken’ aan het personeel van Smurfit Kappa RapidCorr te Eindhoven.


Peter van Ostaijen (CBA) overhandigt de ‘oorkonde voor 2000 dagen ongevalsvrij werken’ aan het personeel van RapidCorr te Eindhoven.

Artikel delen