Charmante karakters geven Texaans bier een speels tintje

Malachela ontworpen door Human

Charmante karakters geven Texaans bier een speels tintje

Het verpakkingsontwerp van designbureau Human voor de Malachela-brouwerij en -restaurant in Brownsville, Texas, weerspiegelt de pretentieloze charme van de biercultuur. De charmante karakters in het ontwerp geven de verpakkingen een speels tintje.

‘Onze ontwerpaanpak draait om het omarmen van de nuchtere charme rond bier, waardoor mensen moeiteloos verbinding maken’, meldt het designbureau Human op haar site. ‘Daarom hebben we ervoor gekozen om een cast van sympathieke karakters te creëren, elk zorgvuldig gekozen op hun vriendelijkheid die we wilden uitstralen. Deze karakters vangen de heerlijke essentie van een beetje aangeschoten en zorgeloos zijn, en voegen een vleugje speelsheid toe aan de sfeer.’

Beer_pack

Bierlogo

Het Malachela-logo, geïnspireerd op de bovenkant van een bierblikje, dient als een subtiel maar betekenisvol symbool dat bijdraagt ​​aan de authenticiteit van het merk. Elk element in de verpakking en het restaurant is zorgvuldig samengesteld en zorgt voor een warme en gastvrije sfeer.

Lokale gasten kunnen met een speciale tag waarop het bierlogo staat afgebeeld hun bier zelf tappen aan de 30 verschillende taps.

Beer_logo2

 

Beer_Box

Beer_figures

Beer_hop

 

 

Artikel delen