De Valentijn verpakkingen van dit jaar

Verzenddoos rozen Valentijnsdag

De Valentijn verpakkingen van dit jaar

Zeg je Valentijnsdag, dan zeg je liefde! Wie het stadium van een anonieme Valentijnskaart al voorbij is, kan zijn of haar grote liefde verwennen met chocolaatjes, wijn of een bos bloemen. Natuurlijk in een hartverwarmende verpakking waar de hartjes en de kleuren rood, roze en goud vanaf spatten. Laat je inspireren door de Valentijn verpakkingen van dit jaar!

Verpakkingen voor Valentijn

Valentijnsdag gaat gepaard met cadeautjes en dus met mooie geschenkverpakkingen. Ook dit jaar zijn ze er weer in alle soorten en maten: van cadeautasjes met hartjes tot hartvormige geschenkdozen en van suikerzoete puntzakken tot luxe magneetdozen. Loopt je hart ook over van liefde voor het milieu? Dan kun je kiezen voor een herbruikbare verpakking, zoals een blikken hart of een cadeauzakje van katoen.

Valentijn geschenkdoos hartje Valentijn luxe magneetdoos

Valentijn verpakking voor chocolade

Een geliefd Valentijnscadeau dat gezien mag worden, is natuurlijk chocolade. Veel chocoladeverpakkingen hebben dan ook een groot venster of zijn volledig transparant. Tegelijkertijd spreekt een gesloten bonbondoosje met een hartverwarmende print ook tot de verbeelding. 

Valentijn chocoladeverpakking Valentijn bonbondoosje-1

Wijnkistje voor Valentijnsdag

Een goede fles wijn mag bij een romantische avond zeker niet ontbreken. En dat geeft natuurlijk wel zo leuk in een wijnkistje speciaal voor Valentijn. Als je helemaal goed wilt uitpakken, dan kun je kiezen voor een wijnkistje met een persoonlijke foto of tekst.

Valentijn wijnkist Valentijn gepersonaliseerde wijnkist

Verzenddoos voor bloemen

Het ultieme cadeau voor Valentijn is toch wel een mooie bos rode rozen. En mocht je deze anoniem willen versturen, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. In een langwerpige verzenddoos voor rozen of een kegelvormige verzenddoos voor boeketten kunnen alle bloemen prima worden bezorgd. Valentijnsverrassing geslaagd!

Valentijn verzenddozen rozen Valentijn kegelvormige verzenddoos boeket
Artikel delen