Kleurrijk verpakkingsdesign voor Panash bakmixen

Panash verpakkingsdesign door Hurly Burly

Kleurrijk verpakkingsdesign voor Panash bakmixen

De pannenkoek- en bananenbroodmixen van Panash hebben een nieuwe verpakking, ontworpen door Jill Overmaat van Hurly Burly. De hoge prijs van de vorige verpakking, duurzaamheid en het verbeteren van de recepten, waren redenen voor Panash om te kiezen voor de restyling van de verpakkingslijn.

Onderscheidende kleuren

Panash benoemt dat de vorige verpakking van de pannenkoek- en bananenbroodmixen aan de prijzige kant was vanwege het blik, dat als verpakkingsmateriaal werd gebruikt. Ook raakte dit vaak beschadigd tijdens het transport. De nieuwe verpakking is gemaakt van karton en bevat een plastic zakje in de doos. Hierdoor is deze gemakkelijk te scheiden en te recyclen. Jill Overmaat van Hurly Burly ontwierp voor de verschillende smaken een verpakkingslijn met onderscheidende kleuren en een illustratief design.

Nieuwe pannenkoekrecepten

Naast een nieuwe verpakking werkte Panash ook aan het vernieuwen van de recepten van de biologische pannenkoek- en bananenbroodmixen. Het bedrijf geeft aan de ingrediënten zo lokaal mogelijk te halen en reduceert hiermee de CO2-uitstoot.

Artikel delen