Kunstzinnige limited edition Coca-Cola

Kunstzinnige limited edition Coca-Cola

Coca-Cola heeft een Limited Edition uitgebracht in samenwerking met de Amerikaanse producer en dj Marshmello. Deze limited edition verpakking is ontworpen door Forpeople. De slanke blikken hebben zwart-witbeelden ‘als eerbetoon aan de kenmerkende esthetiek van de kunstenaar, met tekst geschreven in een druppelend handgeschreven schrift uit de 19e eeuw.

Wie is DJ Marshmello? Luister hier naar zijn muziek.

Coca-Cola experimenteerde de voorbije jaren regelmatig met nieuwe smaken, nieuwe recepten en verschillende soorten nieuwe verpakkingen. Deze limited edition-versie is echter een unicum. Het is namelijk de eerste keer ooit dat Coca-Cola een variant van zijn frisdrank creëert in samenwerking met een artiest. Naar eigen zeggen hebben ze voor de Marshmello’s Limited Edition Coca-Cola geprobeerd “het gevoel van het mixen van nummer-één hits en beats te bottelen”.

 

Suikervrije Coca-Cola

De Marshmello’s Limited Edition Coca-Cola zou volgens de promo op sociale media smaken naar watermeloen en aardbei. Het gaat om een suikervrije Coca-Cola.
‘Het was geweldig om samen te werken met Coca-Cola aan deze limited-edition drop. We creëerden een vibey blend van mijn favoriete smaken in deze geheel nieuwe mix. Ik vind dat het geweldig smaakt en ik hoop dat fans het ook geweldig vinden’, zegt Marshmello daar zelf over. De Amerikaanse producer en dj van elektronische muziek is bekend van hits als Silence, Wolves, Friends, Happier (feat. Bastille) en Alone. In 2021 kreeg hij een Grammynominatie voor het album ‘Shockwave’.

coca-cola-can

 

Artikel delen