Kaasetiketten bestellen uit een webshop

Kaasetiketten bestellen uit een webshop

Eshuis uit Dalfsen heeft een nieuw product aan haar webshop toegevoegd: zijdevloei kaasetiketten. Met deze optie is het voor klanten mogelijk om zelf in een paar klikken deze etiketten te bestellen.

Webshop

Het bedrijf lanceerde de webshop in 2019 en bleek al snel een gewilde oplossing die voorziet in de behoeften van kleine tot grote bedrijven. Met het uitbreiden van het assortiment van de webshop, wil Eshuis voorzien in de behoefte van huidige en toekomstige klanten.

Ideaal voor kleine zuivelbedrijven

Eshuis staat al jaren bekend als partner voor kaasetiketten, voor kleine en grote oplagen. Dat de kaasetiketten nu ook in de webshop beschikbaar zijn, is dus een logische stap. Hiermee lanceert Eshuis de mogelijkheid om kaasetiketten snel en gemakkelijk online te bestellen, ideaal voor de kleinere zuivelbedrijven die nog echt volgens de ambacht werken.

Binnen een paar klikken

Dankzij het slimme online bestelsysteem is een kaasetiket al besteld binnen een paar klikken. Ideaal voor kleine oplagen en de klant die geen tijd wil verliezen. Bestellingen zijn binnen vijf werkdagen geleverd.

Bron: Eshuis

Artikel delen