Laminaatvrije foodverpakking met vochtbarrière

Laminaatvrije foodverpakking met vochtbarrière

Bedrukte karton verpakkingen met vochtbarrière, zonder plastic PE of PET? Dit is nu mogelijk! Remmert Dekker Packaging presenteert een oplossing voor duurzame waterafstotende karton verpakkingen.

Waterafstotend en volledig karton

Goed nieuws voor verpakkers van bakjes, punnets, schuitjes, schaaltjes of trays die minder plastic verpakkingsmateriaal willen gebruiken. Met de innovatieve waterafstotende lak zijn verpakkingen:

  • Vochtafstotend
  • Volledig karton
  • Voedselveilig

Een duurzame vochtbarrière op de bedrukking van de FSC/ PEFC verpakking, voorzien van een certificaat voor direct food contact.

Bedrukte bakjes met vochtbarrière

Vervang plastic bakjes en punnet verpakkingen. Kies voor aardbeienbakjes, bessenbakjes, zachtfruit schuitjes, champignonbakjes, of andere producten. De grondstof van de verpakking is natuurlijke houtvezel uit duurzaam gecertificeerde bosbouw. De verpakkingen zijn volledig recyclebaar in de oud papierstroom.

Innovatie in verpakkingsmateriaal

Een innovatieve behandeling zorgt voor een duurzame waterafstotende barrière tussen producten en de bedrukking op de binnenzijde van de verpakking. De verpakking wordt speciaal op maat gemaakt en is alleen bij Remmert Dekker Packaging verkrijgbaar. De voordelen:

  • Vochtbestendige verpakkingen van karton.
  • Aantallen en formaat afgestemd op uw wensen.
  • Expertise, korte lijnen, snelle levering.

Duurzame monoverpakking die aansluit op uw wensen

Remmert Dekker Packaging wil de oplossing breed inzetten en met haar klanten in de markt positioneren. Wilt u vochtbestendig karton en minder plastic? Neem dan nu de volgende stap.

Artikel delen