Opvallende fles voor 3454 Beyond Balsamico azijn

Opvallende fles voor 3454 Beyond Balsamico azijn

Baerg Marti Lichtenstein is gespecialiseerd in oude balsamico vinegar producten. Voor het verpakkingsontwerp van de premium lijn Swiss Mountain 3454 Beyond Balsamico benaderde het bedrijf Maison Venkov.

Geen verpakkingsnieuws meer missen? Schrijf u hier in voor de VerpakkingsManagement Nieuwsbrief.


Bijzondere fles voor 10 jaar oude 3454 Balsamico azijn van Baerg Marti.
Bijzondere fles voor 10 jaar oude 3454 Balsamico azijn van Baerg Marti.

Het design van de 10 jaar oude 3454 Beyond Balsamico is volgens de ontwerper geïnspireerd op de rotsachtige bergformaties van de Alpen en wordt drie keer herhaald rond de as van de fles.

De vormgeving vereiste een driezijdige mal, met een hoge verdeling van het onderste deel van de matrijs. Dit is samengesteld en uitgevoerd door de kristalglasfabriek Waltersperger in Frankrijk.

Zamak dop

De door Segede geproduceerde Zamak dop heeft een gepolijste afwerking. Zamak is een non ferro (bevat geen ijzer) legering en ongeveer 90% van deze legering bestaat uit zink. De bestaande binnenste plastic afdichtingsring is door de fabrikant geïntegreerd in de metalen dop.

Verpakkingsdoos


Baerg Marti: De externe verpakking van de 3454 Balsamico azijn is voorzien van een opvallend openingsmechanisme.
De externe verpakking van de 3454 Balsamico azijn is voorzien van een opvallend openingsmechanisme.

De externe verpakking, met een opmerkelijk openingsmechanisme, verpakt de Balsamico-fles in afgewerkt gestructureerd papier, geproduceerd door Make it with flow.

Artikel delen