Snelle traysealer Ishida

Snelle traysealer Ishida


Snelle traysealer Ishida
Snelle traysealer van Ishida, Ishida QX-900 Flex

Ishida Europe heeft zijn assortiment QX Flex traysealers uitgebreid met een nieuw model dat voldoet aan de marktvraag naar een compact, hoogwaardig model dat de output, capaciteit en flexibiliteit maximaliseert voor middelgrote tot grote productielijnen.

De markt vraagt om verlenging van de houdbaarheid om zo voedselverspilling te verminderen en kwaliteitsborging voor de consument te bieden, terwijl ook de impact van verpakkingsmaterialen minimaal is. De Ishida QX-900 Flex werkt met maximaal 15 cycli per minuut met een maximum van zeven impressies, en levert dus een topsnelheid van 105 verpakkingen per minuut. De traysealer kan zowel trays als MAP-trays (Modified Atmosphere Packaging) sealen en kan een breed scala aan materialen en formaten aan, waaronder trays gemaakt van gerecycled of hernieuwbaar karton en monoplastics, en de nieuwste skinpack- en skin-on-board-varianten.

Compacte traysealer

De compacte voetafdruk van de QX-900 betekent dat hij ideaal is als zowel een op zichzelf staande machine of als onderdeel van een volledig geïntegreerde verpakkingslijn, met de controle en timing van maximaal vier vulsystemen en een ontnester die allemaal toegankelijk zijn via de Remote-Control Unit (RCU) van de machine. ). Zorgvuldige controle van de uitvoer vereenvoudigt de interface met stroomafwaartse apparatuur. Er kan ook een printer worden ingebouwd voor batchcodes, streepjescodes, productie- en houdbaarheidsdata en prijsinformatie.

Andere verbeteringen zijn onder meer een gebruiksvriendelijke opstelling voor het afwikkelen van folie, waardoor het verwisselen van folierollen sneller gaat, en dankzij een centraal bevestigingspunt voor de RCU kan deze vanaf beide zijden van de machine worden bekeken en bediend

Artikel delen