Vernieuwde stand Optimum Group tijdens Empack

Vernieuwde stand Optimum Group tijdens Empack

Op woensdag 8 & donderdag 9 september is Optimum Group te vinden op de grootste verpakkingsbeurs van Nederland: #EMPACK2021. De groep staat dit keer op de beurs met een vernieuwde stand (1.F100). Ondernemers actief binnen de voedsel- of verpakkingsindustrie kunnen hier het uitgebreide portfolio aan duurzame etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontdekken.

Dit is een artikel van onze partner Optimum Group.

Optimum Group

Optimum Group is een internationale groep drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket aan zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Optimum Group vindt en ontwikkelt dagelijks duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën. Met expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving bedient de groep klanten zo optimaal mogelijk.

Duurzame verpakkingsoplossingen

Ontdek het groeiende assortiment aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen. Met de producten uit het Optimum Green portfolio is altijd een oplossing te vinden die past bij het MVO-beleid. Optimum Group werkt samen met klanten structureel aan een duurzame toekomst.

Van kleine tot grote oplages

Door de omvang van het machinepark en diverse productielocaties kan de groep alle oplages van zeer klein tot zeer groot concurrerend aanbieden. Met een gecombineerde verkooporganisatie en intensieve samenwerking tussen Optimum Group vestigingen in binnen- en buitenland kunnen wij snel en flexibel inspelen op de leveringsbehoeften van onze klanten. Persoonlijke aandacht is een speerpunt binnen onze organisatie.Bezoek de stand

Benieuwd hoe het uitgebreide portfolio aan duurzame etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen een bijdrage kan leveren aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen? Bezoek Optimum Group tijdens de EMPACK (stand 1F.100) voor inspiratie.

Praktische informatie

Data: 8 & 9 September 2021
Openingstijden: 09:00 tot 17:00
Stand: 1F.100

Artikel delen