Rémy Martin viert 300-jarig bestaan met eindejaarsfeestcollectie

Rémy Martin viert 300-jarig bestaan met eindejaarsfeestcollectie

Rémy Martin viert 300-jarig bestaan met eindejaarsfeestcollectie

Rémy Martin bestaat het komende jaar 300 jaar en viert dit feit met onder andere een serie producten. De aftrap was in oktober met een aantal jubileumedities. Rémy Martin cognacs zijn voor de feestdagen beschikbaar in een limited edition cadeau-uitvoering.

 

De ontwerpen van de eindejaarscollectie zijn speciaal voor dit jubileum gecreëerd. Het sterrenbeeld boogschutter is het logo van Rémy Martin en daar zijn de ontwerpen ook op gebaseerd.

RémyMartin_logo

Feestelijk ontwerp

‘Met de voeten op de grond en de speer gericht naar de sterren is de boogschutter omringd door een reliëfpatroon van vliegende speren. Dit feestelijke ontwerp, uitgevoerd in goud en mat wit, maakt de connectie tussen de fundamenten van het merk en de dromen en ambities voor de komende 300 jaar’, aldus het cognachuis.

RémyMartin_300Jaar.1

Geschenkverpakking

Eén van de limited edition cadeau-uitvoeringen is de iconische XO karaf. Deze is voor het komende jubileum in een nieuw jasje gestoken. De karaf is versierd met gouden speren en is voorzien van een stijlvolle kraag. Verpakt in een gouden geschenkverpakking die open waaiert en waarop eveneens een boogschutter staat afgebeeld.

RémyMartin_300Jaar.2

 

Artikel delen