Speels proefpakket van Jopen bier

Speels proefpakket van Jopen bier

Jopen introduceert voor de feestdagen de Taste(k)it! Deze doos is door CAHE Verpakking Nederland ontworpen en gemaakt in samenwerking is met Bangma Verpakkingen. De golfkartonnen verpakking bevat 10 bieren en twee Jopen bokalen. Daarnaast is de kleurrijke cadeauverpakking binnen een handomdraai om te turnen tot een Cornhole game, een soort beerpong maar dan met kroonkurken. 

2 Jopen_Tastekit-cornhole (1)

 

De doos bestaat uit een tweedelig, geplakte interieur waarbij een opstaande onder- en bovenkant de bierflessen bevatten. De twee delen zijn aan elkaar verbonden en opengevouwen vormen ze één meter bier . De benodigde gaten in de doos voor de Cornhole game zijn uit interieur te drukken waarbij twee bierviltjes overblijven.

4 Jopen Omdoos_TasteKit (1)

10 craft bieren

Het proefpakket bevat 10 craft bieren die bijna allemaal in de prijzen zijn gevallen. Uiteenlopend van donker tot blond en van bitter tot zoet.

Via de QR-code kunnen consumenten meer informatie over de bieren en proeftips krijgen.

 

 

Online bestellen

Consumenten die de bierbox op de site van Jopen bestellen, maken kans op een persoonlijke proeverij voor vier personen in de Jopenkerk, begeleid door een van de biersommeliers van Jopen.

 

De Tien van Jopen zijn:

  1. Craft Pilsner
  2. Juicy Lager
  3. Bright Light
  4. Adriaan Wit
  5. Mooie Nel IPA
  6. Blurred Lines
  7. Hop Zij Met Ons
  8. Neder Wit
  9. Trinitas Tripel
  10. Heavy Cross

3 Jopen_Tastekit-uitgeklapt (1)

Artikel delen