“Emballage” is terug in compleet vernieuwde All4Pack

“Emballage” is terug in compleet vernieuwde All4Pack

ALL4PACK EMBALLAGE PARIS 2022 (21 T/M 24 NOVEMBER)

De meeste Nederlanders bleven over “Emballage” spreken, nadat de naam was veranderd in All4Pack. Een sterk merk, zou je kunnen zeggen. Nu de beurs All4Pack een nieuw concept heeft, in nieuwe hallen is geplaatst en nieuwe content heeft, is Emballage weer deel van de naam geworden: All4Pack Emballage Paris 2022.

De 2022-editie van All4Pack Emballage Paris wordt gehouden in Hal 4 en 5A van het expositiecomplex Paris Nord Villepinte.

Deze nieuwe, compactere opzet, waarbij de hallen in feite aan elkaar grenzen, zorgt voor een betere verdeling van de 4 “universums” van de beurs: verpakkingen (inclusief grondstoffen en verbuiksgoederen), verwerkingsen verpakkingsmachines/markeren en coderen, machines voor secundaire en tertiaire verpakkingen en verpakkingsdruk/converting.

66.000 bezoekers verwacht

De nieuwe inrichting vergemakkelijkt tevens het bezoek van de naar verwachting 66.000 vakbezoekers door de stromen gelijkmatiger te verdelen, dankzij de in elke zone geplaatste informatiehubs.

Focus op trends en innovaties

Deze nieuwe editie van All4Pack Emballage Paris biedt een gevarieerd aanbod en talrijke activiteiten en highlights: Zo is er een “Objective Zero Impact”-ruimte, een uniek hybride evenement.

Dit platform voor uitwisseling en denktank zal de spelers op het gebied van duurzame ontwikkeling bijeenbrengen.

Het All4Pack Innovations forum wordt de showcase voor de Innovation Awards 2022, een competitie waarvoor de inschrijvingen begin mei zijn geopend. Deze inspirerende, toekomstgerichte en creatieve ruimte zal de trends laten zien en bezoekers de mogelijkheid bieden om, via de winnaars van de wedstrijden, de nieuwe producten te ontdekken in de sectoren die op de beurs aan bod komen.

Maak kans op een VIP arrangement

Lezers van VerpakkingsManagement maken kans op een VIP-arrangement Vraag nu uw gratis toegangsbadge aan voor All4pack Paris en maak kans op een VIP-arrangement naar Parijs.

U kunt uw gratis toegangsbadge aanvragen op de website van de beurs: www.all4pack.com, met de code PAYPARPR. Onder de lezers die zich met deze code inschrijven, wordt een VIP arrangement verloot, bestaande uit een hotelovernachting, VIP kaarten en een Thalys retour naar Parijs voor 2 personen tijdens All4Pack Paris!

NVC op All4Pack Emballage Paris

Het NVC is op All4Pack Emballage Paris en nodigt bezoekers uit om langs te komen. NVC is beurspartner en steunt daarmee met name de vele medewerkers van de NVC-lidbedrijven in Frankrijk (bezoekers en exposanten). Op dinsdagmiddag 22 november 2022 wordt de Franse editie van het PUMA MANIFEST gepresenteerd in een speciale sessie met afterparty vlakbij de beursvloer.

De winnaar van De Gouden Noot 2022 staat gedurende de hele week samen met de winnaars van het Zilver, Brons en de overige 7 finalisten spectaculair in de spotlights op het ALL4PACK Emballage Paris innovatiepaviljoen.

De tien spraakmakende innovaties worden tevens gepresenteerd in een speciale presentatie op woensdagmiddag 23 november 2022. Het All4Pack Conferences forum zal een uitgebreid en veelzijdig conferentieprogramma bieden over de grote thema’s van de sector. Alle conferenties zijn gratis, vrij toegankelijk en worden vertaald (Frans/ Engels)

Artikel delen