Altrif en St-Luc investeren in digitaal

Het afgelopen jaar hebben Altrif Label en St-Luc Labels & Packaging sterk geïnvesteerd in de toekomst. Om voorbereid te zijn voor de toekomstige vraag vanuit de markt werd in 2017 het bestaande digitale machinepark flink uitgebreid.

Altrif en St-Luc zijn sinds 2016 één bedrijf en samen met Microbox Packaging uit Frankrijk bedienen zij de verpakkingsmarkt onder het one-stop-shopping principe. St-Luc kocht in 2017 haar tweede HP Indigo 20.000. Dit werd groots gevierd tijdens LabelExpo 2017 in Brussel want voor HP was dit de 100ste verkochte machine worldwide. St-Luc produceert op de HP 20.000 haar flexibele verpakkingen (o.a. sachets, flowpacks, shrinksleeves etc.), voornamelijk kleinere digitale productieruns. Gepersonaliseerd produceren is eveneens mogelijk: iedere individuele verpakking kan verschillend zijn ten opzichte van de vorige.
Altrif Label investeerde eveneens in digitale productie met de aanschaf van de Xeikon CX500. Altrif Label is hiermee wereldwijd de eerste die deze nieuwe generatie Xeikon-pers heeft staan. Daarnaast werd ook een nieuwe Xeikon CX3 geïnstalleerd.

www.altrif.nl / www.stluc.be

 

Reacties

Reactie toevoegen