Boix Europe introduceert dozenopzetmachines

Volgens Boix Europe bestaat voor de ultieme duurzame verpakking geen ‘one size fits all’ oplossing. De ontwikkeling verschilt per product, bedrijf en branche. Kleine kartonnen trays en schaaltjes van stevig, voedselveilig karton kunnen voor verschillende branches een oplossing vormen voor het duurzaam verpakken, transporten en presenteren van producten.

Voor het machinaal opzetten van massief en golfkartonnen schaaltjes of trays lanceert Boix Europe twee instapmodellen dozenopzetmachines.

Dozenopzetmachines

De MCT1/V is een automatische en verstelbare 2-koppige dozenopzetmachine, die twee verschillende formaten trays van massief en golfkarton gelijktijdig kan opzetten met een snelheid van 1.800 tot 3.500 trays per uur, per kop. De verpakkingsmachine wordt mechanisch aangedreven door een motor die twee verstelbare koppen door middel van drijfstangen aanstuurt. De kleine kartonnen schaaltjes en trays die met deze machine kunnen worden opgezet, zijn vooral bestemd voor het verpakken van groenten, fruit, voorverpakt brood, snacks, aardappelproducten en vleeswaren.

Het tweede instapmodel is de Q-1800. Deze verpakkingsmachine is geschikt voor het opzetten van kleine Platform en C1 trays van golfkarton. De machine heeft acht snelheden en een trayproductie van tussen de 400 en 1.800 trays per uur. In korte tijd kan van formaat gewisseld worden voor het vormen en verlijmen van andere afmetingen kartonnen plano’s. De Q-1800 is geschikt voor de AGF, food en non-food sector, licht Boix Europe toe.

www.boixeurope.com

Reacties

Reactie toevoegen

Gerelateerd nieuws

maandag 25 juni 2018