Kartoflex benoemt nieuwe voorzitter

Tijdens de ledenvergadering van Kartoflex op 29 november heeft Bauke van der Molen Kuipers het voorzitterschap overgenomen van Peter Klein Sprokkelhorst. Klein Sprokkelhorst nam na negen jaar afscheid als voorzitter.

Onder zijn leiding werd Kartfoflex de open en transparante organisatie die het tegenwoordig is, aldus de werkgeversvereniging van Nederlandse fabrikanten van kartonnages en flexibele verpakkingen.

‘Ik wilde van Kartonflex een informele club maken met een sociaal emotionele samenhang. Een vereniging van betrokken ondernemers die actief samenwerken op de onderwerpen die voor iedereen in de branche belangrijk zijn. Volgens mij is dat gelukt en daar ben ik erg trots op.’

Massief- en golfkarton

Van der Molen Kuipers is sinds 1983 actief binnen de verpakkingsindustrie. Hij heeft jarenlang gewerkt in de massief- en golfkarton divisies van de Smurfit Kappa groep. Van der Molen Kuipers heeft al eerder in het bestuur van Kartoflex zitting genomen, met in zijn portefeuille onder andere arbo. Ook was hij voorzitter van de cao-onderhandelingsdelegatie (2007-2014).

www.kartoflex.nl

Reacties

Reactie toevoegen