Hassink logo

Hassink B.V.

Wij houden van indrukwekkende verpakkingen. Van verpakkingen die functioneel zijn en tegelijkertijd de zichtbaarheid van uw product vergroten en zo de aandacht trekt van uw klant. Dus zoeken we graag naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg.

Over Hassink B.V.

Wij houden van indrukwekkende verpakkingen. Van verpakkingen die functioneel zijn en tegelijkertijd de zichtbaarheid van uw product vergroten en zo de aandacht trekt van uw klant. Dus zoeken we graag naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Naar die ene verpakking die perfect aansluit bij uw product én bij uw wensen.

De 7 voordelen van Hassink:

 1. Familiebedrijf
  Wij zijn een familiebedrijf en daar profiteert u van. Wil je namelijk als familie een bedrijf runnen, dan moet je op elkaar kunnen bouwen. Die insteek is merkbaar in elk onderdeel van Hassink. Zo hanteren we intern korte lijnen, maar ook met u. Want direct contact werkt gewoon beter. Verder voelen we ons betrokken bij elke centimeter van ons bedrijf. Daarom zijn we solide in ons doen en laten: afspraak is afspraak en werken doe je altijd met aandacht. En last but not least: er heerst hier eigenlijk altijd een gemoedelijke sfeer. Want samen wat moois maken, daar worden we blij van.
 2. Korte levertijden
  Hassink heeft jarenlang commercieel drukwerk geleverd. Commercieel drukwerk moet vaak het liefst binnen vijf minuten geleverd worden. We zijn daardoor gewend aan spoedopdrachten en snel werken. Onze levertijd ligt daarom niet rond de zes, maar rond de twee weken, en binnen 24 uur als het moet. Uw voordeel: u heeft minder voorraad nodig omdat wij u uw voorraad moeiteloos op korte termijn aanvullen tot de gewenste hoeveelheid.
 3. Flexibiliteit
  Klanten noemen onze flexibiliteit bovengemiddeld en zijn daar ook bovengemiddeld blij mee. Want als u last minute ineens uw voorraad moet aanvullen of snel een nieuwe verpakking nodig heeft, dan is één telefoontje naar Hassink genoeg.
 4. Leverbetrouwbaar
  80% van onze klanten zijn supermarktleveranciers. Dat is niet voor niets. Zij moeten leveren op een bepaalde dag, anders kost het hun omzet en de supermarkt ook. Wij bij Hassink begrijpen dat. Dus als wij een afspraak met u maken over een levering, dan leveren we ook op het moment dat we hebben afgesproken. Altijd.
 5. Kwaliteit
  Bij Hassink zit alles wat nodig is voor piekfijn drukwerk onder één dak. Zo kunnen we regie houden over het hele proces van vormopmaak tot drukken, stansen en plakken. We houden ook de kwaliteit streng in de hand. U leest daarover meer bij voordeel #7 over het BRC-certificaat.
 6. Modelontwikkeling
  U heeft een goed product. Maar hoe verpakt u dat nou zodanig dat het opvalt in het winkelschap tussen alle andere producten? Moet het bestand zijn tegen de temperaturen in koeling of diepvries? En wilt u dat de verpakking snel in elkaar te zetten is? Voor elk product en elke klant gelden andere wensen en randvoorwaarden. Geen zorgen. Wij stellen alle belangrijke vragen wel. U hoeft alleen maar te antwoorden. En zo ontwerpen we samen de perfecte verpakking.
 7. BRC-gecertificeerd
  Hassink is BRC-gecertificeerd. Met dit certificaat laten we zien dat ons productieproces voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van de voedingsmiddelenindustrie. Uw product kan bij ons dus rekenen op een veilige verpakking. En mochten er onverhoopt toch vragen rijzen over het verpakkingsproces, dan is dat volledig inzichtelijk dankzij ons track&trace-systeem. Uw product is bij ons dus in veilige handen.

Meer informatie over Hassink B.V.