Nordex BV

Nordex BV

Nordex is sinds 1965 een vertrouwde naam in de verpakkingsindustrie als grootste, onafhankelijke distributeur van extrusie- en lijm-laminaten in de Benelux. Wij voorzien onze klanten van de meest innovatieve, betrouwbare en duurzame verpakkingsoplossingen in een snel evoluerende markt.

Over Nordex BV

Nordex is sinds 1965 een vertrouwde naam in de verpakkingsindustrie als grootste, onafhankelijke distributeur van extrusie- en lijm-laminaten in de Benelux. Wij voorzien onze klanten van de meest innovatieve, betrouwbare en duurzame verpakkingsoplossingen in een snel evoluerende markt. Nordex levert vanuit geconditioneerde magazijnen in binnen- en buitenland een diversiteit aan verpakkingslaminaten voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Als specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte laminatenstructuren adviseren wij onze klanten al vanaf 1965 over de meest innovatieve verpakkingsopties en materiaalcombinaties. Deze verpakkingsmaterialen, veelal met hoge barrière eigenschappen, zijn geschikt voor vele toepassingen en kunnen desgewenst op afroep worden geleverd. Hierbij hechten wij veel waarde aan onze lange termijn relaties met klanten en leveranciers en spelen graag een actieve rol bij het realiseren van het succes van onze klanten.

Bent u benieuwd wat Nordex voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meer informatie over Nordex BV