TBV_PP_sealen
Technisch Bureau Verhagen logo

Technisch Bureau Verhagen

Technisch Bureau Verhagen verkoopt verpakkingsmachines en levert verpakkingsmaterialen voor o.a. het sealen, bundelen, kartonneren en blisteren van producten.

Technisch Bureau Verhagen is een handelsfirma voor de verpakkingsindustrie met een rijke historie sinds 1936. In 1936 werd het bedrijf opgericht door de heer Verhagen en in 1994 ging het over in handen van de familie Kuiper. In 2015 is het overgenomen door Contimeta.
Wij verkopen folieverpakkingsmachines (krimpverpakken en sealen), kartonverpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen voor het bundelen, sealen, krimpen, blisteren, flowpacken, vacumeren of kartonneren van uw producten.

Buitenlandse vertegenwoordigingen

Vanuit ons bedrijfspand in Utrecht leveren wij diverse verpakkingsmachines en volledige verpakkingslijnen voor de marktsegmenten food, loonverpakkers, logistiek, farmacie, hout, tabak, multimedia, personal-care, overheid en grafische industrie. Onze vertegenwoordigingen komen voornamelijk uit Duitsland, Italië en Denemarken.

Technische Dienst en verhuur

Naast de machine afdeling hebben wij een folie afdeling met een uitgebreid assortiment verpakkingsfolies. Wij adviseren u graag over de juiste krimpfolie, sealfolie of blisterfolie voor uw product. Onze Technische Dienst zorgt voor de installatie van nieuwe machines, onderhoud, storingsoplossing, revisies en keuringen. Ook bieden wij u technische trainingen voor machine operators en verhuren wij machines voor tijdelijke projecten.

TBV_opening