The Box blikverpakkingen

The Box B.V.

The Box levert promotionele blikverpakkingen. Blikken zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook bijzonder geschikt voor de promotie van uw merk. Met een blikverpakking promoot u uw merk- of bedrijfsnaam op een originele manier; een meerwaarde voor elk product.

Over The Box

The Box levert promotionele blikverpakkingen. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit in wat voor branche u zit: wij maakten bijvoorbeeld al eerder custom made blikken voor de promotie van schoenpoetssetjes, bier, cognac en sportartikelen. Wij beschikken, al sinds 1998, over het grootste assortiment standaard blikken in de Benelux. We hebben naast ons kantoor in Apeldoorn, ook verkoopkantoren in Finland en Engeland.

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd, custom made blik? Wij zijn de partner die u zoekt. Wanneer mogen wij meedenken met de verpakking voor uw product?

Het juiste blik voor elk product
The BoxMet een voorraad van bijna twee miljoen standaard blikken zijn wij u graag van dienst. Of het nu onbedrukte blikken, custom made blikken, bedrukte thema blikken of Fabergé eieren betreft, wij adviseren u graag. We maken verpakkingen voor branches in de food en non-food sector, maar kunnen ook een blik op maat realiseren dat als promotiemateriaal kan worden ingezet. Uw koffie, thee, snoepgoed, kruiden, chocolade, of cosmetica is veilig! Bijzonder is ook onze Fabergé-eieren selectie: fraaie replica's van de originele eieren door Carl Fabergé.

Duurzaam, verantwoord en klantgericht. Met onze recyclebare blikverpakkingen is The Box dé partner die u zoekt. Bekijk onze uitgebreide collecties of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Op zoek naar een blik op maat? Wij denken met u mee.

Meer informatie over The Box