Sizl: custom made blik

Sizl: custom made blik

Het merk Sizl verkoopt kruiden, specerijen en melanges. Het merk onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit van haar ingrediënten. The Box kreeg de opdracht om een serie blikken te ontwerpen die de kwaliteit van de verpakte producten goed weergeeft, rond en stapelbaar is en een vintage uitstraling krijgt.


Sizl blik door The Box
Sizl blik door The Box

Resultaat custom made blik: Sizl

Het is een serie blikken geworden met vrolijke vintage designs. De blikjes vallen hierdoor goed op in een keuken of op een winkelschap. De diverse, gedetailleerde designs op de blikken zijn zeer fraai en sluiten mooi op elkaar aan, waardoor de branding van het merk versterkt wordt. Door de matte afwerking in de lak en door de gebruikte kleuren wordt het vintage gevoel versterkt.

‘We hebben de blikjes afgewerkt met een handig venster. De eindklant kan hierdoor snel en makkelijk zien wat de voorraad is. Door de brede opening aan de bovenkant is het bovendien makkelijk om de gewenste hoeveelheid kruiden met een maatlepel uit te scheppen. Tenslotte zorgt het randje in het deksel ervoor dat de blikken stapelbaar zijn. Ideaal voor de speciaalzaak, die de kruiden verkoopt’, aldus The Box.


Sizl blik door The Box
Sizl blik door The Box

Door deze nieuwe, op maat gemaakte blikken heeft het merk Sizl een boost gekregen. De opvallende en gebruikersvriendelijke blikken worden goed verkocht aan chef-koks in spé over de hele wereld!

Artikel delen