ZaanlandiaBlikverpakkingen.PartnerPagina_opening
Zaanlandia blikverpakkingen logo

Zaanlandia blikverpakkingen

Wij zijn een toonaangevende fabrikant in de wereld van gepersonaliseerde blikverpakkingen. Wij verbinden vakmanschap met innovatie om op maat gemaakte blikverpakkingen te creëren.

Zaanlandia blikverpakkingen

Wij zijn een toonaangevende fabrikant in de wereld van gepersonaliseerde blikverpakkingen. Wij verbinden vakmanschap met innovatie om op maat gemaakte blikverpakkingen te creëren die voldoen aan jouw behoeften. Met meer dan 115 jaar aan ervaring in de verpakkingsindustrie hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, duurzame en aantrekkelijke blikverpakkingen voor vele sectoren en toepassingen. Onze toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichte oplossingen heeft ons een gewaardeerde partner gemaakt voor merken & bedrijven in Nederland en daarbuiten. Ontdek hoe onze innovatieve kijk op een blikverpakking jouw producten kan versterken en het merkimago kan verbeteren. 

Breed scala aan branches

Als trotse houder van het BRC Packaging-certificaat (AA+ status) garanderen we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een grote toewijding aan veiligheid en kwaliteit in al onze processen. We bedienen een breed scala aan branches, waaronder food(zoetwaren, koffie & thee), industrie (verf & chemie) en de relatiegeschenkenbranche. Van stroopwafelblikken & snoepblikken tot dispensers voor koffie & thee, kruiden & specerijen en Easy-to-open blikken voor zaden, pillen & noten. Onze verpakkingen zijn niet alleen functioneel, maar ook milieubewust. We moedigen recycling, re-use en re-fill actief aan. Onze blikken zijn voor 95% recyclebaar en; metal recycles forever.  We streven ernaar om duurzame oplossingen te bieden die de impact op het milieu minimaliseren en tegelijkertijd de efficiëntie en waarde voor onze klanten maximaliseren. 

Blikken bedrukken en personaliseren

Vanaf 500 stuks leveren wij een assortiment blikken die we kunnen bedrukken en personaliseren. Vraag ons naar alle mogelijkheden van een op maat geproduceerd blik!

Meer informatie over Zaanlandia blikverpakkingen