De verpakking als controleur

De verpakking als controleur

De nieuwste farmaceutische verpakkingen en apparaten van Berry Healthcare ondersteunen de groeiende trend naar eHealth. Een voorbeeld hiervan is de RS01X droge poederinhalator (DPI) die samen met een app controleert of de patiënt zijn medicijn op tijd inneemt.

De verpakking bevat ingebouwde sensoren en digitale mogelijkheden die het gebruik van de inhalator volgen en verbinding maken met de bijbehorende Respiro-app van Amiko Digital Health Een app die gepersonaliseerde begeleiding biedt om therapietrouw en het gebruik van de inhalator te verbeteren.

Digitale aanvulling

De app fungeert als aanvulling op de inhalator, herinnert patiënten eraan wanneer het tijd is om een ​​dosis in te ademen en biedt gepersonaliseerde inzichten en tips om hen te helpen hun zelfmanagement effectiever te beheren. In eerdere klinische onderzoeken leverde het Respiro-platform verbeteringen op in de therapietrouw van de controller tot 37% en in de optimale inhalatietechniek tot 42%2.


De RS01X is de eerste van vele inhalatoren van Berry Healthcare die digitale mogelijkheden zullen hebben.

Digitale inhalator

De RS01X is de eerste van vele inhalatoren van Berry Healthcare die digitale mogelijkheden zullen hebben. Daarnaast werkt het bedrijf momenteel aan een aantal nieuwe digitale productontwikkelingen, waaronder pillendispensers die de behandeling en dosering kunnen aanpassen op basis van verstrekte gegevens, en systemen voor het volgen van medicijnen om veilige distributie, opslag op de juiste temperatuur en levering aan de juiste patiënt.

Patiëntgerichte oplossingen

‘Ons werk aan de digitalisering van verpakkingen is gericht op onze nadruk op de patiënt als persoon’, zegt verkoopdirecteur Marco Franza. ‘De patiëntgerichte oplossingen die we ontwikkelen, zullen op gegevens gebaseerde behandelbeslissingen ondersteunen en patiënten helpen de therapietrouw te behouden, wat uiteindelijk zal leiden tot een betere zorgervaring.’

www.berryglobal.com

Artikel delen