R-Serie, Domino’s nieuwe vision inspectiesystemen

R-Serie, Domino’s nieuwe vision inspectiesystemen

Tags: machine

Domino kondigt met trots de lancering aan van de R-Serie, een nieuwe reeks slimme vision inspectiesystemen voor automatische controle en validatie van productcodes, waaronder datumcodes, batchnummers, barcodes en geprinte 2D-codes. Ontdek hoe u gemakkelijk codes controleert en valideert op woensdag 3 november om 14.00 uur tijdens Domino’s live webinar ‘Hoe controleert u codes?’. De spreker die dag is Kees Verhoeven. Hij vertelt alles over het controleren van codes met Domino’s nieuwe R-Serie vision inspectiesystemen.

R-Serie vision inspectiesystemen

Gemiddeld maakt iemand één fout per 300 aanrakingen. Met handmatige inspecties worden die fouten pas bij de volgende controle ontdekt. Dit kan duizenden verkeerd gecodeerde producten opleveren. Fouten maken is menselijk, maar vertrouwen op handmatige code-inspectie is bijna hetzelfde als twee keer dezelfde fout maken. Een codeerfout kan leiden tot productieverspilling of herbewerking of - als het helemaal onopgemerkt blijft - tot terugroepacties, merkschade of zelfs boetes. Domino’s nieuwe R-Serie vision inspectiesystemen controleren en valideren deze codes automatisch, wat de risico’s van handmatige controle wegneemt.

‘Codeerfouten vormen een aanzienlijk financieel risico voor fabrikanten - en dit gaat veel verder dan het risico van productieverspilling en het opnieuw moeten coderen van onjuiste voorraad’, zegt Andy Barrett, Portfolio and Requirements Director bij Domino. ‘Als een verkeerde code in de toeleveringsketen terechtkomt, kan het nodig zijn een product terug te roepen, wat niet alleen qua logistiek duur is, maar ook de waarde van een bedrijf op lange termijn kan schaden. Met de R-Serie kunnen we onze klanten een reeks geïntegreerde vision inspectiesystemen aanbieden die de controle van elke code automatiseren, zodat ongeïdentificeerde codeerfouten tot het verleden behoren’, zegt Andy Barrett, Portfolio and Requirements Director bij Domino.Webinar ‘Hoe controleert u codes?’

Fouten in de productie kosten geld, tenzij u ze op tijd ontdekt. Tijdens het webinar ‘Hoe controleert u codes?’ vertelt Kees Verhoeven vanuit zijn eigen ervaring met digitale transformatie alles over onze R-Serie vision inspectiesystemen. Kees Verhoeven is Tech-expert, eigenaar van Bureau Digitale Zaken en voormalig Tweede Kamerlid. Hij zette digitale technologie op de politieke agenda en was tweemaal IT-politicus van het jaar. Als ondernemer adviseert hij overheden, branches en bedrijven over de digitale transformatie. Met als doel deze duurzaam, menselijk en veilig te laten zijn. Zet het alvast in uw agenda en registreer nu voor Domino’s webinar op 3 november om 14.00 uur.

Bron: Domino Benelux

Artikel delen