De Koningh op Empack met coderen, etiketteren èn inspecteren

De Koningh staat met een grote diversiteit aan codeer-, etiketteer- en inspectiesystemen op de Empack beurs.

De Koningh op Empack met coderen, etiketteren èn inspecteren

De Koningh staat met een grote diversiteit aan codeer-, etiketteer- en inspectiesystemen op de Empack beurs. Er worden alle mogelijkheden op het gebied van productidentificatie, traceability en productveiligheid getoond. De Koningh toont haar assortiment graag onder het genot van iets lekkers, live bereid door de masterchef.

Maak bij De Koningh kennis met de nieuwste continue inkjetprinter van Linx: 8940 Spectrum. Deze printer is specifiek voor het printen met hoog contrast. Met deze gepigmenteerde printer kan men nu zonder extra zorg opstarten en afsluiten, ook na een langere periode van stilstand. Bekijk daarnaast de inkjetprinters van de codeerspecialist om omdozen met hoge resolutie volledig te voorzien van variabele informatie. Ook toont De Koningh op de beurssystemen op het gebied van foliecoderen en laser.

 

Etiketteren en print & apply systemen

De Koningh toont ook op de stand de ALline etiketteermachine van ALtech, een volautomatisch in-line labelsysteem die bij hoge productiesnelheden labels aanbrengt op uw producten of verpakkingen. Dit gebeurt met de grootste precisie, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere etiketteer- en print & apply machines te zien van ALtech.

De Koningh Empack

Kleuren- en desktop labelprinters

Op het gebied van kleurenprinters heeft De Koningh alles in eigen huis. Iedere applicatie kan worden ingevuld door haar printers van Epson, Afinia en SwiftColor. Denkt u hierbij aan het printen van standaard- en transparante labels tot GHS kleurenlabels. Dit in alle breedtes en snelheden, afhankelijk van uw wensen. Natuurlijk zijn de softwarespecialisten van De Koningh ook aanwezig om applicaties te tonen en de mogelijkheden van Bartender en Nicelabel softwarepakketten door te nemen.

 

Nieuw: All-in-One inspectiesysteem

Een deel van de stand van De Koningh is gewijd aan de productrange van Antares Vision Group met haar controle- en inspectiemachines. Zo kunnen bezoekers het All-in-One inspectiesysteem in werking zien. Dit is het nieuwste inspectiesysteem waarmee meerdere inspecties tegelijk uitgevoerd kunnen worden in één compacte machine. Hiermee bespaart men ruimte op de productielijn, wordt altijd 100% van uw producten gecontroleerd en minimaliseert men product recalls. Op nagenoeg elk gebied van controle en inspectie zoals: X-ray, metaaldetectie, checkwegen, code- en label inspectie zijn de laatste ontwikkelingen terug te vinden op de beursstand van De Koningh.

Masterschef

Dit is een kleine greep van wat De Koningh bezoekers laat zien op de Empack, stand G118. Hun productspecialisten laten graag de systemen zien en adviseren bezoekers graag. Dit onder het genot van iets lekkers van de masterchef.

 

www.dekoningh.nl

Stand: G118

Artikel delen