FLEX/design creëert Mijn Melk voor melkmerken

FLEX/design creëert Mijn Melk voor melkmerken

Lely, producent van robots en datasystemen voor de melkveehouderij, ontwikkelde de Orbiter. Een mini-melkfabriek op het erf van de veehouder, waardoor verwerken en bottelen van melk op de boerderij kan gebeuren. FLEX/design in Delft vertaalde deze technische innovatie naar een waardevolle consumer experience en creëerde Mijn Melk.

[[ADVERTORIAL]]

In nauwe samenwerking met Lely ontwikkelden de FLEX/designers Mijn Melk: een platform voor boeren die hart hebben voor koe, milieu en mens. Deze melkmakers leveren melk in zijn puurste vorm, vers en zonder toevoegingen, direct van boerderij naar regionale supermarkt. Dus zonder tussenkomst van een grote melkfabriek. De flessen die FLEX/design ontwikkelde, vertellen het verhaal: vers, eerlijk en puur. FLEX/designers ontwikkelden Mijn Melk: een platform voor boeren

Mijn Melk kwaliteitszegel

De designers creëerden een platform dat deze boeren in staat stelt hun eigen authentieke merk te lanceren. FLEX/design hielp de melkmakers van De Dobbelhoeve, Boer Kees en de Familie Oostdam met hun positionering en branding. De iconisch vormgegeven fles in diverse maten is voor allen gelijk en refereert aan de oude, vertrouwde melkfles; een kwaliteitsproduct verpakt in een recyclebare PET-fles. Het zwevende, ambachtelijke label is gepersonaliseerd in nauw overleg met de boeren. Het Mijn Melk kwaliteitszegel, met datum van melken, afvullen en houdbaarheidsdatum, is uniform. Het is een platform in beweging, waaraan in de toekomst ongetwijfeld nieuwe, lokale biologische boeren worden toegevoegd.

Mijn Melk brengt de consument dichter bij de boer, overtuigd van een puur en eerlijk product.

www.flex.nl

Artikel delen