Wijnetiketten Studio Fen verbinden wijngebieden met hondencharme

Bark and Barrel van Studio Fen

Wijnetiketten Studio Fen verbinden wijngebieden met hondencharme

Bark and Barrel van Studio Fen is een gedurfde en boeiende wijnetiketcollectie die het rijke erfgoed van gerenommeerde wijngebieden naadloos combineert met de charme van de beste vriend van de mens. Elk wijnetiket is voorzien van een duidelijk, herkenbaar hondenras dat inheems is met de oorsprong van de wijn, waardoor een visueel verhaal ontstaat dat de wijnliefhebber verbindt met het culturele erfgoed van de regio. De honden symboliseren met hun loyale en vriendelijke houding de warmte en gastvrijheid die ingebed zijn in de wijntradities van elke locatie.

Elke hond die op de labels wordt tentoongesteld, krijgt een onderscheidende naam (Bruno, Louis, Cassie en Gia), een bewuste keuze die erop gericht is een individueel karakter te geven en een oprechte band met het publiek tot stand te brengen. Via deze gepersonaliseerde hondengezellen worden de wijnliefhebbers uitgenodigd om een ​​emotionele band op te bouwen met zowel de wijn als de rijke verhalen die in elk etiket zijn verweven.

Bark_Barrel2

Abstract

De etiketontwerpen tonen abstracte grafische achtergronden die de essentie van het gebied van de wijn oproepen en de unieke geografische en klimatologische omstandigheden vastleggen die bijdragen aan het smaakprofiel van de wijn. Deze afbeeldingen zorgen niet alleen voor een esthetische aantrekkingskracht, maar dienen ook als een visuele weergave van het ingewikkelde palet van smaken.

Bark_Barrel1

Vlaggenkleuren

Geïnspireerd door de levendige kleuren in de vlaggen van de respectievelijke wijnlanden, is het kleurenpalet voor elk etiket zorgvuldig geselecteerd om de geest van de regio te weerspiegelen. Van de roze tinten die doen denken aan zonsondergangen tot weelderig groen dat wijngaardlandschappen weerspiegelt, de kleuren versterken de algehele visuele ervaring en zorgen voor een sterke verbinding tussen de wijn en de plaats van herkomst.

Bark_Barrel4

 

Artikel delen